Marian-Marius Florea a fost numit in functia de vicepresedinte al ANAF

Data publicarii: 23-03-2017 | Economie

Marin-Marius Florea a fost numit in functia de vicepresedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), coordonator al Directiei Generale Antifrauda Fiscala, in urma deciziei premierului Sorin Grindeanu, publicata in Monitorul Oficial, se arata intr-un comunicat al institutiei, remis, joi, AGERPRES.

Florea Marin-Marius a avut atribuții de coordonare a activităților de combatere a evaziunii și fraudei fiscale, în funcții precum cea de Director general adjunct/șef serviciu în cadrul Activității de inspecție fiscală de la DGRFP București (2015 — 2017), respectiv Direcția de Administrare a Marilor Contribuabili (în 2014).

În anul 2013, a ocupat funcția de șef administrație adjunct la DGRFP București, activitatea de inspecție fiscală, iar în perioada 1998-2003 a fost inspector la Direcția Generală de Control Fiscal din cadrul Ministerului Finanțelor Publice.

Florea Marin-Marius este licențiat în științe economice, specializarea Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice — București.

De asemenea, deține un Master în Investigarea Fraudelor, urmat la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", Facultatea de Drept.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: