CNAIR lanseaza un portal electronic pentru achitarea rovinietei

Data publicarii: 04-05-2017 | Economie

Utilizatorii retelei de autostrazi si drumuri nationale din Romania pot achita rovinieta pe portalul electronic www.erovinieta.ro, lansat miercuri de Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

"Compania Naționala de Administrare a Infrastructurii Rutiere informează utilizatorii rețelei de autostrăzi și drumuri naționale din România că a lansat portalul www.erovinieta.ro. Prin intermediul site-ului se pot realiza mai multe operațiuni: achitarea tarifului de utilizare (rovinieta) și a tarifului de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre de la Fetești-Cernavodă (peaj) cu ajutorul cardului bancar; verificarea valabilității rovinietei, verificarea achitării peajului și a numărului de treceri efectuate prin secțiunea stației de taxare de la Fetești pe benzile marcate e-tarif; gestionarea unei flote de vehicule ce permite achitarea sau verificarea facilă a rovinietei și peajului", se arată într-un comunicat al CMNAIR.

CNAIR precizează că anumite operațiuni pot fi realizate doar dacă utilizatorul își creează un cont valid pe portal.

Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacționare sau alte costuri asociate tranzacțiilor online, toate aceste costuri fiind suportate de către CNAIR — SA. Costul total al rovinietei/peajului achitat prin intermediul www.erovinieta.ro este cel reglementat de legislația în vigoare, precizează compania.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: