CNAB: Air Canada va opera zboruri directe din Bucuresti catre Montreal si Toronto, din iunie 2018
Data publicarii: 29-09-2017 | EconomieCompania aeriana Air Canada va opera, din luna iunie 2018, zboruri directe de pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti catre Montreal si Toronto, a anuntat, vineri, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB).
Decizia companiei nord-americane a fost luată în urma discuțiilor cu șefii CNAB, care au convins reprezentanții Air Canada să opereze curse directe pe principalul aeroport al României.
Astfel, Air Canada va opera pe Aeroportul Henri Coandă, din iunie 2018, pe rutele București — Toronto și București — Montreal, patru curse săptămânale dus-întors.
''Le urăm 'Bun venit' partenerilor noștri de la Air Canada și ne bucurăm că au ales Aeroportul Henri Coandă București drept cea mai nouă destinație. Air Canada este una dintre cele mai prestigioase companii aeriene din lume, iar includerea Bucureștiului pe lista destinațiilor acestei companii aeriene este o dovadă de încredere în calitatea serviciilor pe care le oferim, precum și o confirmare a faptului că Aeroportul Internațional Henri Coandă București devine un centru relevant de interes pe harta aviației internaționale. Echipa CNAB este dedicată total pasagerilor și companiilor aeriene și am convingerea că acest parteneriat cu Air Canada este un început de bun augur pentru proiectele de anvergură pe care le-am pregătit'', a declarat directorul general al CNAB, Bogdan Mîndrescu, citat în comunicatul CNAB remis AGERPRES.
Pe Aeroportul Internațional Henri Coandă București operează 47 de companii aeriene către 103 de destinații.
Compania Air Canada va opera zborurile directe pe Aeroportul Henri Coandă cu aeronave Boeing 767. Primele zboruri directe Air Canada spre/dinspre România sunt: Montreal — București: 7 iunie, București — Montreal: 8 iunie, Toronto — București: 9 iunie, București — Toronto: 10 iunie.
Compania Națională Aeroporturi București și-a început activitatea la data de 5 februarie 2010 și asigură coordonarea operațională și managementul celor două aeroporturi ale Capitalei. CNAB a fost înființată prin fuziunea societăților care gestionau aeroporturile bucureștene: Aeroportul Internațional Henri Coandă București și Aeroportul Internațional București Băneasa Aurel Vlaicu.
Începând cu data de 1 mai 2017, românii care dețin o viză validă pentru SUA sau au primit o viză pentru Canada în ultimii 10 ani pot călători fără vize, iar, de la 1 decembrie 2017, toți cetățenii români vor putea merge în Canada fără viză.
Sursa: Agerpress
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Opinie Deloitte: UE interzice comertul cu produse obtinute din defrisari. Ce obligatii au importatorii si exportatorii?
- Revolut a ajuns la 4 milioane de clienți persoane fizice în România
- Deloitte Romania si Reff & Asociatii au asistat Nokian Tyres in obtinerea ajutorului de stat in valoare de 99,5 milioane de euro pentru noua fabrica de la Oradea
- Studiu Deloitte: cheltuielile cu inceperea anului scolar stagneaza in 2024
- Deloitte România a asistat dezvoltatorul imobiliar AFI Europe în achiziția clădirii Bucharest Financial Plaza
- Cushman & Wakefield Echinox: Cererea noua de spatii industriale si logistice in primul semestru, de două ori mai mare fata de suprafata livrata in aceeasi perioada
- Banca Transilvania: BT si Simona Halep continua parteneriatul
- Hidroelectrica aniversează 1 an de la listarea istorică din 2023 la Bursa de Valori București
- România: Decontul de TVA față în față cu Decontul precompletat de TVA: încă 6 luni la dispoziție pentru calibrarea RO e-TVA
- Mihai Kis este noul Director de Vânzări Distribuitori pentru Schneider Electric România, Moldova şi Armenia
- Revolut in 2023: venituri de peste 2,2 miliarde USD și un profit record de 545 milioane USD
- Modalități de îmbunătățire a rentabilității proprietăților comerciale prin amenajări mai rapide: nou studiu
- Hidroelectrica anunță atribuirea contractului pentru retehnologizarea Vidraru
- Hațegan Attorneys: Capacele de PET atașate obligatoriu sticlelor din 3 iulie, conform noii reguli UE
- Opinie Deloitte: Economia circulara in retail. De unde incepe schimbarea?