TAROM pune in vanzare bilete incepand de la 39 euro dus-intors prin oferta "Ziua Nationala ne regaseste impreuna''

Data publicarii: 08-11-2017 | Economie

TAROM pune in vanzare bilete de avion cu reduceri semnificative, incepand de la 39 euro dus-intors, cu toate taxele incluse cu ocazia lansarii ofertei de 1 decembrie, "Ziua Nationala ne regaseste impreuna'', informeaza miercuri compania.

Oferta este valabilă pentru biletele de avion cumpărate în perioada 8 — 15 noiembrie 2017. Pentru biletele achiziționate în acest interval se pot alege între doua perioade de călătorie — 1-15 decembrie 2017, respectiv 15 ianuarie — 24 martie 2018 (data ultimului retur).

Pe destinațiile interne, oferta de 39 euro este valabilă pentru rutele între București și Cluj, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timișoara.

Oferta TAROM de 99 euro pentru destinațiile externe este valabilă pentru rutele între București și Amman, Amsterdam, Atena, Barcelona, Belgrad, Beirut, Bruxelles, Budapesta, Frankfurt, Hamburg, Istanbul, Chișinău, Larnaca, Londra, Madrid, Munchen, Nisa, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia, Stockholm, Tel Aviv, Viena, Valencia. De asemenea, oferta este valabilă și pe rutele Sibiu și Munchen; Suceava și Torino; Iași și Luton, Iași și Madrid, Iași și Munchen, Iași și Tel Aviv, Iași și Torino.

Biletele sunt disponibile pentru vânzare atât pe site-ul companiei, cât și prin agențiile proprii.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: