Torturile de ciocolata, tema categoriei Tort din cadrul concursurilor GastroPan 2018

Data publicarii: 16-12-2017 | Economie

Torturile de ciocolata vor reprezenta tema categoriei Tort a secţiunii de cofetarie din cadrul Concursurilor GastroPan 2018, eveniment dedicat industriei de panificaţie, cofetarie şi HoReCa, o competiţie care va avea loc în perioada 19 - 22 aprilie 2018, la Complexul Expo Imperial Inn din Târgu Mureş, informeaza organizatorii, printr-un comunicat remis AGERPRES.

Concursurile, care se vor desfaşura în cadrul celei de-a X-a ediţii a GastroPan, aduc împreuna cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucatari autohtoni, care îşi vor demonstra maiestria în faţa unui juriu format din experţi de talie mondiala.

"Participarea la concursurile GastroPan este una dintre modalitaţile prin care brutariile, cofetariile şi restaurantele îşi pot asigura consolidarea pe piaţa. Pe lânga faptul ca aceste competiţii sprijina evoluţia profesionala a talentelor din domeniu, ele au capacitatea de a impune anual produse inovatoare pe piaţa, impulsionând competitivitatea din sector şi promovând afacerile din domeniu", se menţioneaza în comunicat.

Prima zi a expoziţiei, 19 aprilie, va fi dedicata concursurilor de cofetarie. Secţiunea Cofetarie din cadrul competiţiilor este una dintre cele mai disputate, la care concureaza numeroşi cofetari, artişti şi decoratori de torturi din toata ţara.

"Pentru câştigarea trofeului Tortul Anului 2018, concurenţii vor fi provocaţi sa dezvolte un tort de ciocolata original, creativ şi gustos. Cofetarii artişti şi decoratorii de torturi vor avea şi ei posibilitatea de a-şi demonstra talentul la categoriile Creaţie artistica din pasta de zahar şi Creaţie artistica din ciocolata. Tematica creaţiilor din pasta de zahar va fi România vazuta prin tradiţii, iar tema lucrarilor din ciocolata va fi Tradiţii", se precizeaza în comunicat.

GastroPan este cea mai buna modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialiştii din domeniile panificaţiei, cofetariei şi HoReCa, aflaţi în cautarea unor idei şi soluţii eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Cea de-a zecea ediţie a expoziţiei internaţionale GastroPan se va desfaşura în perioada 19-22 aprilie 2018 la Târgu Mureş şi, fiind o expoziţie tip B2B, dedicata specialiştilor din domeniile vizate, va aduce împreuna sute de furnizori din întreaga lume şi zeci de mii de vizitatori - antreprenori, manageri, specialişti din domeniile vizate de expoziţie: brutarie, patiserie, morarit, cofetarie, ciocolaterie, gelaterie, alimentaţie publica, cafea, gastronomie şi HoReCa.

 

AGERPRES/(AS - autor: Nicoleta Gherasi, editor: Oana Tilica, editor online: Irina Giurgiu)

Torturile de ciocolata vor reprezenta tema categoriei Tort a secţiunii de cofetarie din cadrul Concursurilor GastroPan 2018, eveniment dedicat industriei de panificaţie, cofetarie şi HoReCa, o competiţie care va avea loc în perioada 19 - 22 aprilie 2018, la Complexul Expo Imperial Inn din Târgu Mureş, informeaza organizatorii, printr-un comunicat remis AGERPRES.

Concursurile, care se vor desfaşura în cadrul celei de-a X-a ediţii a GastroPan, aduc împreuna cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucatari autohtoni, care îşi vor demonstra maiestria în faţa unui juriu format din experţi de talie mondiala.

"Participarea la concursurile GastroPan este una dintre modalitaţile prin care brutariile, cofetariile şi restaurantele îşi pot asigura consolidarea pe piaţa. Pe lânga faptul ca aceste competiţii sprijina evoluţia profesionala a talentelor din domeniu, ele au capacitatea de a impune anual produse inovatoare pe piaţa, impulsionând competitivitatea din sector şi promovând afacerile din domeniu", se menţioneaza în comunicat.

Prima zi a expoziţiei, 19 aprilie, va fi dedicata concursurilor de cofetarie. Secţiunea Cofetarie din cadrul competiţiilor este una dintre cele mai disputate, la care concureaza numeroşi cofetari, artişti şi decoratori de torturi din toata ţara.

"Pentru câştigarea trofeului Tortul Anului 2018, concurenţii vor fi provocaţi sa dezvolte un tort de ciocolata original, creativ şi gustos. Cofetarii artişti şi decoratorii de torturi vor avea şi ei posibilitatea de a-şi demonstra talentul la categoriile Creaţie artistica din pasta de zahar şi Creaţie artistica din ciocolata. Tematica creaţiilor din pasta de zahar va fi România vazuta prin tradiţii, iar tema lucrarilor din ciocolata va fi Tradiţii", se precizeaza în comunicat.

GastroPan este cea mai buna modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialiştii din domeniile panificaţiei, cofetariei şi HoReCa, aflaţi în cautarea unor idei şi soluţii eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor.

Cea de-a zecea ediţie a expoziţiei internaţionale GastroPan se va desfaşura în perioada 19-22 aprilie 2018 la Târgu Mureş şi, fiind o expoziţie tip B2B, dedicata specialiştilor din domeniile vizate, va aduce împreuna sute de furnizori din întreaga lume şi zeci de mii de vizitatori - antreprenori, manageri, specialişti din domeniile vizate de expoziţie: brutarie, patiserie, morarit, cofetarie, ciocolaterie, gelaterie, alimentaţie publica, cafea, gastronomie şi HoReCa.

 

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro:
Folosim cookies pentru functionarea corecta a site-ului, masurarea traficului si functionalitati care ne permit sa iti prezentam un continut particularizat preferintelor tale. Pentru retragerea acordului pentru cookies, te rugam sa consulti Politica de Cookie. De asemenea, te invitam sa parcurgi Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu luna mai 2018.
DA, ÎNTELEG