Torturile de ciocolata, tema categoriei Tort din cadrul concursurilor GastroPan 2018
Data publicarii: 16-12-2017 | Economie
Torturile de ciocolata vor reprezenta tema categoriei Tort a secţiunii de cofetarie din cadrul Concursurilor GastroPan 2018, eveniment dedicat industriei de panificaţie, cofetarie şi HoReCa, o competiţie care va avea loc în perioada 19 - 22 aprilie 2018, la Complexul Expo Imperial Inn din Târgu Mureş, informeaza organizatorii, printr-un comunicat remis AGERPRES.
Concursurile, care se vor desfaşura în cadrul celei de-a X-a ediţii a GastroPan, aduc împreuna cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucatari autohtoni, care îşi vor demonstra maiestria în faţa unui juriu format din experţi de talie mondiala.
"Participarea la concursurile GastroPan este una dintre modalitaţile prin care brutariile, cofetariile şi restaurantele îşi pot asigura consolidarea pe piaţa. Pe lânga faptul ca aceste competiţii sprijina evoluţia profesionala a talentelor din domeniu, ele au capacitatea de a impune anual produse inovatoare pe piaţa, impulsionând competitivitatea din sector şi promovând afacerile din domeniu", se menţioneaza în comunicat.
Prima zi a expoziţiei, 19 aprilie, va fi dedicata concursurilor de cofetarie. Secţiunea Cofetarie din cadrul competiţiilor este una dintre cele mai disputate, la care concureaza numeroşi cofetari, artişti şi decoratori de torturi din toata ţara.
"Pentru câştigarea trofeului Tortul Anului 2018, concurenţii vor fi provocaţi sa dezvolte un tort de ciocolata original, creativ şi gustos. Cofetarii artişti şi decoratorii de torturi vor avea şi ei posibilitatea de a-şi demonstra talentul la categoriile Creaţie artistica din pasta de zahar şi Creaţie artistica din ciocolata. Tematica creaţiilor din pasta de zahar va fi România vazuta prin tradiţii, iar tema lucrarilor din ciocolata va fi Tradiţii", se precizeaza în comunicat.
GastroPan este cea mai buna modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialiştii din domeniile panificaţiei, cofetariei şi HoReCa, aflaţi în cautarea unor idei şi soluţii eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor.
Cea de-a zecea ediţie a expoziţiei internaţionale GastroPan se va desfaşura în perioada 19-22 aprilie 2018 la Târgu Mureş şi, fiind o expoziţie tip B2B, dedicata specialiştilor din domeniile vizate, va aduce împreuna sute de furnizori din întreaga lume şi zeci de mii de vizitatori - antreprenori, manageri, specialişti din domeniile vizate de expoziţie: brutarie, patiserie, morarit, cofetarie, ciocolaterie, gelaterie, alimentaţie publica, cafea, gastronomie şi HoReCa.
AGERPRES/(AS - autor: Nicoleta Gherasi, editor: Oana Tilica, editor online: Irina Giurgiu)
Torturile de ciocolata vor reprezenta tema categoriei Tort a secţiunii de cofetarie din cadrul Concursurilor GastroPan 2018, eveniment dedicat industriei de panificaţie, cofetarie şi HoReCa, o competiţie care va avea loc în perioada 19 - 22 aprilie 2018, la Complexul Expo Imperial Inn din Târgu Mureş, informeaza organizatorii, printr-un comunicat remis AGERPRES.
Concursurile, care se vor desfaşura în cadrul celei de-a X-a ediţii a GastroPan, aduc împreuna cei mai talentaţi brutari, cofetari şi bucatari autohtoni, care îşi vor demonstra maiestria în faţa unui juriu format din experţi de talie mondiala.
"Participarea la concursurile GastroPan este una dintre modalitaţile prin care brutariile, cofetariile şi restaurantele îşi pot asigura consolidarea pe piaţa. Pe lânga faptul ca aceste competiţii sprijina evoluţia profesionala a talentelor din domeniu, ele au capacitatea de a impune anual produse inovatoare pe piaţa, impulsionând competitivitatea din sector şi promovând afacerile din domeniu", se menţioneaza în comunicat.
Prima zi a expoziţiei, 19 aprilie, va fi dedicata concursurilor de cofetarie. Secţiunea Cofetarie din cadrul competiţiilor este una dintre cele mai disputate, la care concureaza numeroşi cofetari, artişti şi decoratori de torturi din toata ţara.
"Pentru câştigarea trofeului Tortul Anului 2018, concurenţii vor fi provocaţi sa dezvolte un tort de ciocolata original, creativ şi gustos. Cofetarii artişti şi decoratorii de torturi vor avea şi ei posibilitatea de a-şi demonstra talentul la categoriile Creaţie artistica din pasta de zahar şi Creaţie artistica din ciocolata. Tematica creaţiilor din pasta de zahar va fi România vazuta prin tradiţii, iar tema lucrarilor din ciocolata va fi Tradiţii", se precizeaza în comunicat.
GastroPan este cea mai buna modalitate pentru furnizori de a crea noi parteneriate cu specialiştii din domeniile panificaţiei, cofetariei şi HoReCa, aflaţi în cautarea unor idei şi soluţii eficiente pentru dezvoltarea afacerilor lor.
Cea de-a zecea ediţie a expoziţiei internaţionale GastroPan se va desfaşura în perioada 19-22 aprilie 2018 la Târgu Mureş şi, fiind o expoziţie tip B2B, dedicata specialiştilor din domeniile vizate, va aduce împreuna sute de furnizori din întreaga lume şi zeci de mii de vizitatori - antreprenori, manageri, specialişti din domeniile vizate de expoziţie: brutarie, patiserie, morarit, cofetarie, ciocolaterie, gelaterie, alimentaţie publica, cafea, gastronomie şi HoReCa.
Sursa: Agerpress
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Pluriva investeşte 250.000 de euro într-un asistent virtual AI, dedicat companiilor din România
- Ciprian Pop preia conducerea Allianz-Țiriac Pensii Private
- PLG Group preia 100% din Bilete.ro, Entertix.ro și Myticket.ro
- FintechOS l-a cooptat pe Sorin Mirea, un manager cu 20 de ani în industria bancară, pentru a accelera creșterea companiei în Europa Centrală și de Est
- Sondaj Cargus: 63% dintre romani aleg magazine online locale, indiferent de generatie, pentru livrarea mai rapida si returul mai facil
- Opinie Deloitte: Frana brusca pe cheltuielile publice – cu ce conditii vine „pasuirea” de la Comisia Europeana?
- EY Romania: 58% dintre investitori preconizează că atractivitatea României se va ameliora în următorii trei ani
- Studiu Deloitte: 2/3 dintre angajatorii din Romania considera foarte important echilibrul dintre agilitatea necesara dezvoltarii afacerii si stabilitatea de care au nevoie angajatii
- Studiu Deloitte: cantitatea de materii reciclate intrate in economiile lumii creste usor, dar indicele global de circularitate scade, pe fondul consumului galopant de resurse si materii prime virgine
- DAN AIR a efectuat primul zbor comercial pe ruta București - Damasc
- Virgil Șoncutean primește al patrulea mandat la conducerea Allianz-Țiriac Asigurări
- EY Romania: Tehnologia cloud reprezinta cea mai avansata si raspandita solutie emergenta in companiile din Romania
- OLX Group anunta vanzarea companiei KIWI Finance catre Partners Financial Services
- Schneider Electric o numește pe Esther Finidori în funcția de Chief Sustainability Officer
- 3 din 5 tineri nu au cumpărat până acum o asigurare 100% digitală. Generația Z vrea procese digitale rapide și produse simple, la costuri mici, pentru a cumpăra online