Consiliul de Administratie a prelungit mandatul directorului general CNAIR

Data publicarii: 13-01-2018 | Economie

Consiliul de Administratie al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a prelungit, vineri, mandatul directorului general interimar, Stefan Ionita, au declarat, pentru AGERPRES, surse oficiale.

Mandatul acestuia urma sa expire pe 13 ianuarie 2018.

Stefan Ionita a fost numit director provizoriu al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) în data de 13 ianuarie 2017, Ministerul Transporturilor anuntând, la acea data, ca va ocupa aceasta functie pâna la finalizarea procedurii de selectie a conducerii, prevazuta de Ordonanta de Guvern 109/2011.

Ionita are 38 de ani si a condus, din 2014 pâna în 2017, Directia Tehnica si Calitate a CNAIR. Între 2004 si 2014, a ocupat mai multe functii în cadrul CESTRIN (Centrul de Studii Tehnice Rutiere si Informatica). Este absolvent al Universitatii Tehnice de Constructii Bucuresti - Facultatea de Cai Ferate, Drumuri si Poduri si a Masteratului "Masini si Sisteme de Productie" din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

Fostul sef al companiei de drumuri, Catalin Homor, a fost revocat din functie din cauza ca s-au constatat deficiente de gestionare a activitatilor companiei.

Sursa: Agerpress