Bonurile fiscale castigatoare la Loteria de duminica sunt cele din 30 decembrie cu o valoare de 325 lei

Data publicarii: 22-01-2018 | Economie

Bonurile fiscale emise în data de 30 decembrie cu o valoare de 325 lei, au fost desemnate câstigatoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminica.

La aceasta extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 - 31 decembrie 2017. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, suma din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Dupa centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata o a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câstigatoare.

Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al C.N. 'Loteria Româna' (CNLR) pentru o perioada de minimum 30 de zile.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi dupa efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câstigatoare trebuie sa depuna bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate si o cerere, la orice administratie fiscala din structura ANAF.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: