Conferinta de presa dedicata evenimentului auto SIAB 2018, organizata marti la Romexpo

Data publicarii: 30-01-2018 | Economie

Camera de Comert si Industrie a României (CCIR), Romexpo si Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) organizeaza, marti, conferinta de presa dedicata Salonului International de Automobile Bucuresti (SIAB) - 2018.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului vor participa: Mihai Daraban - presedintele CCIR, George Grigorescu - presedintele APIA si Marius Tudor - secretar general al APIA.

SIAB este cel mai important eveniment din domeniul automobilelor organizat în România, iar dupa 11 ani de la ultima sa editie reapare în peisajul manifestarilor expozitionale.

Salonul va fi organizat în noile pavilioane expozitionale ale Centrului Expozitional Romexpo, în perioada 23 martie - 1 aprilie 2018.

SIAB 2018 va aduce în prim-plan cele mai importante marci al constructorilor de automobile, modele noi pe care acestia le propun nu numai pasionatilor de automobile, ci si celor care doresc sa achizitioneze o noua masina. De asemenea, la Salonul auto vor fi prezente si alte tipuri de vehicule destinate utilizarii comerciale, precum si echipamente si accesorii auto.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: