CNAIR: Pe 3 mai incep demolarile imobilelor aflate pe traseul Pasajului Domnesti
Data publicarii: 28-04-2018 | Economie
Procesul de demolare a constructiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domnesti, aflate pe raza Unitatii Administrativ Teritoriale (UAT) Bragadiru, incepe in data de 3 mai, anunta, vineri, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).
"CNAIR va incepe din data de 3 mai 2018 demolarea constructiilor amplasate pe culoarul de expropriere aferent Pasajului Domnesti, aflate pe raza Unitatii Administrativ Teritoriale (UAT) Bragadiru, in conformitate cu autorizatia de desfiintare nr. 331/25.04.2018", se spune intr-un comunicat al companiei, remis AGERPRES.
Potrivit sursei citate, activitatile de demolare vor continua pe raza UAT Clinceni, Domnesti si Sector 6 Bucuresti, dupa obtinerea autorizatiilor de desfiintare pentru constructiile aflate pe viitorul amplasament al pasajului Domnesti.
"Proprietarii constructiilor au fost notificati inca de anul trecut ca sunt supusi procedurii de expropriere, iar la inceputul acestui an sumele cuvenite au fost depuse in conturile deschise la CEC, pe numele acestora, conform legii. In cazul in care anumiti proprietari vor refuza sa paraseasca imobilele, CNAIR SA se va vedea nevoita sa apeleze la masura legala a executarii silite. Astfel de situatii ar duce insa la perturbarea constructiei Pasajului Domnesti, proiect de utilitate publica, destinat decongestionarii traficului rutier pe centura Capitalei si pe ruta Prelungirea Ghencea-Domnesti", atrage atentia CNAIR.
Pasajul suprateran de la Domnesti, configurat sub forma de sens giratoriu suspendat, va fi construit la intersectia dintre strada Prelungirea Ghencea - DJ 602 si Centura Bucuresti si are ca scop fluidizarea traficului rutier in zona.
Constructia acestui pasaj, cu o lungime de 374 de metri, va costa peste 91 de milioane de lei, fara TVA, si are ca termen de finalizare 24 de luni de la inceperea lucrarilor.
Sursa: Agerpress
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău
- DefCamp 2024: Peste 2000 de specialisti s-au reunit pentru a aborda provocarile cibernetice tot mai complexe
- Studiu EY: Lipsa de abilități și legislație împiedică adoptarea extinsă a GenAI de serviciile financiare din Europa
- SigurantaOnline: Cum să evitați capcanele digitale în sezonul cadourilor
- Fitch acordă Băncii Transilvania rating-ul investment grade
- Opinie Deloitte: Sanctiuni mai blande pentru erori in raportarea RO e-Transport la primele abateri
- Genesis Property: 6 angajați din 10 au revenit la modul de lucru full-time la birou. Top managerii vin cel mai des
- Programul de sustenabilitate Schneider Electric își urmărește obiectivele sale pentru 2024
- Impozitarea telemuncii transfrontaliere: tendințe și preocupări la nivel european
- Revolut lanseaza versiunea 5 a aplicatiei B2B, Revolut Business
- 500.000 de lei pentru proiecte de rezilienta climatica prin Platforma de mediu pentru Bucuresti, in parteneriat cu Orange Romania
- Studiu Deloitte: succesul organizațiilor din România depinde de adaptarea liderilor la piața muncii
- Deloitte Romania a asistat OMV Petrom in achizitionarea mai multor proiecte de parcuri fotovoltaice