A doua etapa de selectie a castigatorilor Loteriei bonurilor fiscale din 22 aprilie
Data publicarii: 31-05-2018 | Economie
Un numar de 578 cereri de revendicare a rezultat dupa centralizarea bonurilor fiscale castigatoare la extragerea extragerea lunara a Loteriei din data de 22 aprilie astfel incat a fost depasit numarul maxim de premii iar joi va fi organizata a doua etapa de selectie a celor 100 de castigatori.
Potrivit unui comunicat al Ministerului Finantelor Publice remis miercuri AGERPRES, la extragerea lunara a Loteriei bonurilor fiscale din data de 22 aprilie 2018 au participat bonurile emise in perioada 1 - 31 martie 2018 si au fost declarate castigatoare cele in valoare de 38 de lei emise in 21 martie.
"In prima etapa a extragerii lunare, au fost desemnate ca fiind castigatoare bonurile fiscale emise in data de 21 martie 2018, cu o valoare de 38 de lei. Dupa centralizarea bonurilor fiscale castigatoare, depuse in termenul legal de 30 de zile, a rezultat un numar de 578 cereri de revendicare, fiind depasit astfel numarul maxim de premii stabilit prin lege (cel mult 100 de premii)", precizeaza Finantele.
Fondul de premiere pentru aceasta extragere este de un milion de lei.
Extragerea va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 18:30, este publica si va putea fi transmisa, in direct, de toate televiziunile interesate, prin preluarea semnalului audio-video de la studioul Loteriei Romane.
Aceasta va consta in extragerea cu urnele Loteriei Romane a unui numar din intervalul numerelor unice de inregistrare acordate bonurilor pentru care au fost depuse cereri de revendicare a premiilor, respectiv 001 pana la 578.
Numarul extras in cadrul acestei trageri va fi primul castigator. Pentru desemnarea celui de-al doilea castigator, se aplica crescator la primul numar extras un pas care are valoarea egala cu ziua emiterii bonului fiscal castigator (21). Pentru stabilirea celorlalti castigatori, pasul se aduna succesiv la numarul desemnat anterior ca fiind castigator.
Daca in urma aplicarii acestei proceduri de selectie se depaseste numarul unic maxim atribuit bonurilor fiscale din lista (578), urmatorul numar castigator din lista este dat de diferenta dintre suma determinata prin aplicarea pasului (21) la baza de referinta si numarul unic maxim atribuit (578), continuand cu aplicarea pasului pana la stabilirea numarului maxim de premii prevazut de lege, respectiv 100. In procesul de aplicare al pasului, numerele selectate ca fiind castigatoare sunt eliminate din lista.
Dupa stabilirea celor 100 de bonuri fiscale castigatoare, acestea vor fi centralizate si transmise in termen de doua zile catre ANAF in vederea incarcarii rezultatelor in "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticitatii bonurilor fiscale castigatoare de catre Directia Generala Antifrauda Fiscala, prin directiile regionale antifrauda fiscala.
Sursa: Agerpress
Ultimele stiri pe BankNews.ro:
- Studiu EY Vehicule Electrice: Încărcarea inteligentă și bidirecțională devin esențiale pentru reducerea costurilor, stabilitatea rețelei și integrarea de regenerabile
- Piata hoteliera din Romania atinge un nou maxim, inregistrand cel mai mare numar de turisti din ultimele 3 decenii
- Banca Transilvania - rezultate financiare 2024
- Grupul BCR, rezultate 2024
- Banca Transilvania și OTP Bank România au devenit o singură bancă
- Studiu Deloitte: utilizarea inteligenței artificiale generative va dubla consumul de energie electrică al centrelor de date la nivel global până în 2030
- Cushman & Wakefield Echinox a asistat Kinstellar pe parcursul întregului proces de relocare a biroului în Globalworth Tower
- Studiu Deloitte: companiile imobiliare din sectorul comercial estimeaza o crestere a veniturilor in 2025
- Deloitte România a asistat investitorul imobiliar M Core Group în preluarea unui portofoliu de șapte mall-uri de la MAS PLC
- Rating VEKTOR maxim pentru comunicarea BT din 2024 cu investitorii și acționarii
- Record: Utilizatorii Revolut din România au realizat peste un miliard de tranzacții, în 2024
- Polița de călătorie standard nu acoperă accidentele survenite în timpul practicării sporturilor de iarnă
- EY România - Regulamentul UE împotriva defrișărilor: riscuri mari și amenzi de 4% pentru companii
- EY România - Directiva DEBRA încurajează companiile să-și finanțeze investițiile mai mult prin capitaluri proprii în detrimentul împrumuturilor la terți
- DAN AIR a transportat 206.000 de pasageri în primul an de operare în Bacău