Tranzactie importanta pe piata interna de software din domeniul HR

Data publicarii: 11-04-2019 | HR/Cariere
Compania AROBS Transilvania Software anunță preluarea companiei UCMS Group, specializată în soluții de management a resurselor umane, companie care în prezent se află în portofoliul TMF Group.

AROBS, în cei peste 20 de ani de la înființare, și-a dezvoltat propria inie de soluții software pe care o propune piețelor naționale și internaționale, soluții precum Optimall SFA, TrackGPS, Optimall WMS, Optimall Logistic.

Tranzacția vine la 6 ani de la adoptarea noi strategii de dezvoltare a AROBS, strategie ce presupune creșterea companiei prin achiziții care au ca scop diversificarea ofertei de software și soluții pentru industriile în care operează, strategie care include și programele software din domeniul automotive, travel, IoT și life sciences. Peste 800 de angajați lucrează în prezent în birourile companiei din Arad, Suceava, Iași, București, Baia Mare, cluj Napoca și Târgu Mureș. AROBS deține filiale internaționale și în alte locații din Uniunea Europeană precum Germania, Ungaria, Olanda și Belgia dar și în Republica Moldova și Indonezia.

“Suntem încântați să încheiem această tranzacție cu ARBOS Transilvania Software și suntem convinși că această companie este suficient de bine poziționata pe piață pentru a continua sa dezvolte si sa perfecționeze linia de produse UCMS România. Vom colabora îndeaproape cu AROBS Transilvania Software, pentru a asigura o tranziție cât mai ușoară clienților și angajaților noștri”, declară Daniel Proychev, Managing Director pentru zona Europa de Sud-est al TMF Group.

Tranzacția face parte din strategia de dezvoltare a AROBS Transilvania care odată cu preluarea UCMS va deține în portofoliu două soluții software importante pentru domeniul HR, True HR și dpPayroll. Obiectivul principal al AROBS în ceea ce privește cele două soluții este îmbunătățirea experienței utilizatorului, finalitate pentru care se va lucra atât la procesul de implementare către clientul final cât și la îmbunătățirea aplicațiilor prin implementarea celor mai noi tehnologii disponibile pe piața de profil în prezent.

"Suntem încântați să preluăm două produse recunoscute, specializate pe HR, vom adăuga acestor produse expertiza noastră și vom oferi servicii și produse mai performante clienților noștri. Astfel, vom continua să ne consolidăm poziția pe piață și liniile de business pe piața internațională și din România", spune Voicu Oprean, fondator si CEO al AROBS.

Finalizarea tranzacției se supune aprobărilor prevăzute de instituțiile abilitate de legislația în vigoare din România.