Cunoscutul avocat Adrian Șter se alătură D&B David și Baias

Data publicarii: 08-05-2019 | HR/Cariere
Departamentul de Concurență și Reglementare din cadrul D&B David și Baias coordonat de Manuela Guia, va avea un nou partener coordonator în cadrul echipei de drept al Concurenței în persoana experimentatului avocat Adrian Șter, unul dintre cei mai cunoscuți avocați specializați în dreptul concurenței activi pe piața din România.

”Sunt onorat să mă alătur D&B David și Baias, care este recunoscută pe piața din România ca având cea mai bună echipă de dreptul concurenței, fiind implicată de-a lungul timpului în mai toate investigațiile și litigiile majore de concurență desfășurate în România. Vreau să îmi valorific experiența și expertiza în domeniu pentru a ne ajuta clienții să se conformeze și să-și alinieze procesele de afaceri la cerințele legislației de concurență”, a declarat Adrian Șter.

Avocatul Adrian Șter este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanți specialiști din acest domeniu al concurenței, cu o experiență vastă dobândită de-a lungul unei cariere ce se întinde pe durata a 15 ani. Acesta va oferi consultanță D&B cu privire la întreaga gamă de probleme legate de concurență, consultanță ce include inclusiv asistența necesară în cazul investigațiilor autorităților de concurență, cererile de clemență, acțiunile în instanță cu sau fără acțiuni de despăgubire și procedurile privind autorizarea concentrărilor economice.

Adrian Șter a acordat de-a lungul timpului consultanță și altor companii din domeniul telecomunicațiilor, din sectorul bancar dar și din retail, media, publicitate, farmaceutice și energie. Înainte de a se alătura echipei D&B David și Baias, Adrian a oferit consultanță în același domeniu unei importante societăți regionale de avocatură. Acesta este membru al Baroului București și co-chair al Comitetului de concurență din cadrul AmCham România.

” Îmi face o deosebită plăcere să-i urez bun venit lui Adrian în echipa noastră. Traversăm o perioadă în care aplicarea legii la nivel comunitar și în România riscă să rămână în urma evoluției rapide și schimbărilor prin care trec astăzi întreprinderile. Prin alăturarea lui Adrian, continuăm să dezvoltăm expertiza D&B și abilitatea noastră de a oferi soluții personalizate pentru toate provocările cu care se confruntă clienții noștri din punct de vedere al reglementărilor de concurență”, a declarat Manuela Guia, Partener, Coordonatoarea Departamentului de Concurență și Reglementare din cadrul D&B David și Baias.

”De-a lungul timpului, am avut ocazia să interacționăm cu Adrian în mai multe proiecte și am rămas impresionați de profesionalismul său și dedicarea față de interesele clienților. Cum activitatea noastră de dreptul concurenței, la toate palierele de aplicare a acestuia, a continuat să crească în ultimii ani, am simțit nevoia să recrutăm un profesionist reputat si cu experiență care să preia coordonarea zonei de concurență în cadrul departamentului condus de Manuela Guia. Mă bucură faptul că Adrian a decis să ni se alăture și sunt convins că vom construi un proiect foarte solid împreună, în beneficiul clienților noștri”, a precizat Sorin David, Avocat Coordonator, D&B David și Baias.