Echipa de management Deloitte crește prin cooptarea a 5 manageri seniori în poziții de directori

Data publicarii: 23-10-2019 | HR/Cariere
Deloitte România, una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră, își consolidează echipa de management, promovând în poziții cheie o serie de cinci manageri seniori. Aceștia vor deveni directori în practica de fiscalitate, de audit, de consultanță financiară și de consultanță în managementul riscului. Astfel, Oana Nicula și Răzvan Ungureanu au fost numiți în funcția de Director de Audit și Asigurări, Alexandra Bunea-Oprișescu în funcția de Director Taxe, Iulia Bratu în cea de Director Fuziuni și Achiziții respectiv Elena Grigore în funcția de Director Consultanță de Risc.

„În activitatea noastră, directorii au un rol esențial în consolidarea expertizei și a echipelor, în livrarea proiectelor și în consolidarea relațiilor cu clienții. Este o mare satisfacție să felicit noi colegi care ajung în astfel de poziții cheie și să le mulțumesc pentru angajamentul față de valorile Deloitte de a crea un impact pozitiv prin ceea ce facem pentru clienții, pentru colegii noștri și pentru comunitatea de afaceri. Suntem încrezători că abilitățile și entuziasmul lor vor consolida practica noastră și vor aduce un suflu proaspăt în cadrul echipei de management”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Alexandra Bunea-Oprișescu beneficiază de o experiență de peste un deceniu în domeniul prețurilor de transfer, ea oferind consultanță clienților locali și internaționali care activează în industria financiară dar și în industriile telecomunicațiilor, media, tehnologie și prelucrătoare. Oana Nicula beneficiază de peste 12 ani de experiență în domeniul financiar, perioadă în care a coordonat proiecte pentru clienți din domeniul bunurilor de larg consum, a distribuției, comerțului cu amănuntul, energiei și producției.

Răzvan Ungureanu are 11 ani de experiență în audit, fiind un bun cunoscător al peisajului economic local în vreme ce Iulia Bratu se bazează pe o experiență solidă în coordonarea de tranzacții complexe pentru companii din industrii variate precum retail, farmaceutice, servicii financiare. Nu în ultimul rând, Elena Grigore, are la rândul său 11 ani de experiență în analiza riscului de credit și a reglementărilor industriei bancare. Aceasta a supravegheat îndeaproape realizarea metodologiilor IFRS9 pentru bănci din Bulgaria, Serbia și România, dezvoltând și testând numeroase modele interne pentru sisteme avansate.