La Finance Recruitment Day, companii financiare de top vor recruta studenți și absolvenți

Data publicarii: 19-02-2020 | HR/Cariere
Catalyst Solutions anunță organizarea Finance Recruitment Day, un eveniment care va avea loc în data de 12 martie 2020 la hotelul Radisson Blu din București, încadrat sub umbrela Hipo NextGen. Acesta va fi și singurul eveniment din România dedicat doar tinerilor care se află la început de carieră și care vizează o carieră în domeniile financiare și cele asociate acestora.

Înscrierile la eveniment sunt gratuite și se pot realiza până la data de 8 martie pe portalul de carieră hipo.ro, condițiile pe care participanții trebuie să le îndeplinească fiind următoarele:

► Să fie studenți sau proaspăt absolvenți de studii superioare cuprofil economic ori, să fie pasionați de acest domeniu.
► Să fie pasionați de a lucra cu numere, atenți la detalii și organizați.
► Au urmat programe de voluntariat, au beneficiat de expunere internațională sau au avut rezultate deosebite în perioada studiilor.
► Își doresc intrarea într-un program de internship sau se află în căutarea unui job entry-level în domeniul financiar.

Desfășurat sub tema „Speed up your Finance Career”, evenimentul organizat de Catalyst Solutions va găzdui companii de top din România și internaționale, companii pregătite să le ofere tinerilor participanți șanse de recrutare dar și insight-uri din domeniul economic care să îi ajute în carieră de acum încolo. Printre companiile cele mai importante care și-au anunțat deja participarea la eveniment se numără KPMG - Partener Principal, Allianz Technology, Deloitte România, Mazars, PwC, Schlumberger și EY.

Ediția de anul trecut a evenimentului s-a bucurat de asemenea de succes, rezultatele fiind pe măsura așteptărilor, 31% dintre participanți reușind să se angajeze la una dintre companiile care au participat la Finance recruitment Day ori la alte companii de top din România care activează în același domeniu, cel financiar.