Legrand lansează Valena Life/Allure with Netatmo, o soluție pentru case inteligente

Data publicarii: 23-12-2020 | Lifestyle
Legrand, specialistul global în infrastructuri electrice și digitale a anunțat recent lansarea noii sale soluții pentru case inteligente Valena Life/Allure with Netamo, o continuare cât se poate de logică a binecunoscutei serii Valena, recunoscută pentru mecanismul inovator InMatic. Încă de la lansarea programului Eliot în urma cu 5 ani, Legrande a continuat procesul de creștere a valorii locuințelor prin conectivitate și o continuă îmbunătățire a conceptului de casă inteligentă. Noua gamă amintită mai sus a devenit între timp și cea mai simplă soluție completă pentru casele inteligente, instalarea acesteia efectuându-se cât se poate de ușor, fără a fi nevoie de intervenții de specialitate asupra structurii sau finisajelor casei dumneavoastră.

Orice întrerupător sau priză din casa inteligentă promovată de grupul Legrand poate fi înlocuită cu un întrerupător sau o priză conectate din această gamă amintită mai sus.Mai mult, întrerupătoarele fără fir permit repoziționarea, lucru care înseamnă că acestea pot fi aplicate oriunde în casă.În urma procesului facil de montare, locuitorii casei vor avea posibilitatea de a controla iluminatul, storurile și electrocasnicele, atât local cât și de la distanță. Valena Life/Allure with Netamo devine astfel o soluție la îndemână care permite controlul nevoilor comune tuturor locuințelor dar și a nevoilor complementare prin adăugarea unor alte produse conectate precum camera video, interfonul sau termostatul.

„Casele conectate sunt o realitate a zilelor noastre, iar faptul că Legrand le-a conectat și cu tendințele în design interior, odată cu gama Valena Life/Allure with Netatmo, arată încă o dată angajamentul companiei de a răspunde nevoilor utilizatorilor săi. Suntem mândri că suntem jucători cheie pe piața locală de smarthomes și ne dorim să le oferim în continuare clienților noștri inovație, calitate dar și design modern, atributele principale ale noii game pe care le vor putea alege pentru casele lor. ” a declarat Călin Pașcalău, Director General Legrand România.

Pentru a beneficia de o locuință conectată, utilizatorul obișnuit are nevoie doar de pachetul de bază care include un controller cu priză conectată, aplicația Home + Control și un întrerupător principal fără fir. De asemenea, acesta poate crea scenarii de utilizare, având posibilitatea de a hotărî felul în care se comportă luminile dar și alte elemente de tehnologie din casa în care locuiește.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: