Ileana Damian este noul Chief Operations Officer al Generali Romania

Data publicarii: 18-10-2021 | HR/Cariere
Începând cu data de 13 octombrie 2021, poziția de Chief Operations Officer al Generali România este ocupată de Ileana Damian, o specialistă cu o experiență de peste 16 ani în companie. În noul său rol, aceasta va coordona activitățile de back-office, IT, achiziții și facility management.

„Mă bucur că investițiile constante în dezvoltarea echipei dau roade și accelerează proiectele ambițioase pe care le-am demarat în compania noastră. Ileana este un profesionist valoros, cu rezultate remarcabile în sfera digitalizării, managementului de proiecte și în simplificarea fluxurilor operaționale. Doresc să o felicit pentru performanțele de până acum și îi doresc mult succes în noul său rol” spune Adrian Marin, CEO și Președinte Directorat, Generali România.

Ileana Damian beneficiază de o bogată experiență în domeniul operațiunilor. Ea a coordonat începând cu anul 2011 departamentul de operațiuni vack-office al companiei Generali România, poziție din care a contribuit cu un aport substanțial în mare parte din proiectele esențiale dezvoltate la nivel de grup precum implementarea sistemelor informatice centralizate sau optimizarea bazelor de date și a operațiunilor CRM. Ileana a absolvit Facultatea de Economie Generală din cadrul Acedemiei de Studii Economice din București și face parte din echipa companiei încă din anul 2005. Pregătirea sa a continuat și în anii următori cu programde de specializare tehnică în management în cadrul Generali România.

„Mă onorează această provocare, mai ales într-o perioadă în care tehnologia, viteza de reacție și serviciile online sunt esențiale pentru procesele interne, dar mai ales pentru clienții noștri. Generali este compania alături de care mi-am început cariera profesională, unde am avut șansa să mă dezvolt constant și mă bucur că pot susține cu mai multă energie un mod de lucru inovator și servicii tot mai performante pentru clienții noștri” adaugă Ileana Damian, Chief Operations Officer și Membru Directorat, Generali România.