Deloitte, desemnata firma de consultanta fiscala a anului 2022 in Romania de catre International Tax Review

Data publicarii: 26-09-2022 | Economie
În cadrul ediției din acest an a Premiilor pentru Fiscalitate acordate de una dintre cele mai prestigioase publicații din acest domeniu, International Tax Review, Deloitte a fost desemnată firma de consultanță fiscală a anului în România.

Recunoașterea ITR a venit în urma serviciilor de consultanță fiscală oferite de Deloitte România, compania câștigând nu mai puțin de 32 de premii cu această ocazie, printre care amintim titlul de firma de consultanță fiscală a anului în Europa Centrală și de Est (ECE) și Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA).

Deloitte România a primit de asemenea și premii pentru cel mai bun furnizor de soluții fiscale bazate pe tehnologie, pentru inovație în domeniul fiscal dar și premiul pentru cel mai bun furnizor de servicii de conformare și raportare fiscală aferent regiunii EMEA.

Toate aceste distincții au fost acordate pe baza analizelor efectuate de jurnaliștii INternational Tax Review care iau în calcul complexitatea proiectelor derulate în ultimele 12 luni dar și amploarea acestora ori impactul pe care îl au asupra clienților. Contează de asemenea în mare măsură și gradul de inovație pe care proiectele analizate în prezintă.

„Deloitte obține distincția firma de consultanță fiscală a anului în România în primul an în care ITR analizează activitatea din țara noastră la nivel național, nu ca parte a Europei Centrale și de Est, ca în anii anteriori.

Această recunoaștere, alături de cea obținută de echipa din România pentru consultanță acordată în dispute fiscale, ne onorează pentru că reprezintă confirmarea profesionalismului și a implicării de care dau dovadă colegii noștri în fiecare proiect local sau transnațional. În plus, trebuie să subliniez și contribuția noastră la desemnarea Deloitte drept firma de consultanță fiscală a anului în regiune pentru al patrulea an consecutiv.

Abordarea multidisciplinară ne-a ajutat să oferim clienților soluții integrate la problemele tot mai complexe cu care se confruntă, într-un climat economic dominat de incertitudini, motiv pentru care le mulțumesc colegilor și îi încurajez să rămână cel puțin la fel de dedicați și să contribuie astfel la noi reușite de acest gen”, a declarat Vlad Boeriu, Partener Coordonator Servicii Fiscale și Juridice, Deloitte România.

Nu în ultimul rând, experții Deloitte România au fost menționați și în acest an printre cei mai apreciați profesioniști din domeniul de consultanță fiscală și nu doar din regiune ci la nivel internațional, global. Spre exemplu, Vlad Boeriu, Partener Coordonator Servicii Fiscale și Juridice, este considerat unul dintre cei mai apreciați profesioniști în taxe indirecte (Highly regarded in Indirect Tax). De asemenea, el este menționat, alături de Dan Bădin, Partener, Ciprian Gavriliu, Partener, și Mihnea Galgoțiu-Săraru, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal, printre cei mai apreciați profesioniști în dispute fiscale (Highly regarded in Tax Controversy). În categoria General Corporate Tax este menționată și Alexandra Smedoiu în vreme ce Raluca Bontaș, partener global employer services este inclusă în ghidul Women in Tax 2023, un ghid dedicat celor mai apreciate femei din domeniul fiscalității.