Bringo, cel mai nou chirias al cladirii Eminescu Offices dezvoltat de Akcent Development

Data publicarii: 17-12-2022 | Imobiliare
Clădirea de birouri dezvoltată de compania Akcent Development în centrul orașului București, Eminescu Offices, și-a completat mixul de chiriași prin atragerea companiei Bringo în cadrul proiectului. Eminescu Offices este administrată de o echipă a Asset Services din cadrul Cushman & Wakefield Echinox iar Bringo este una dintre cele mai populare platforme specializate în cumpărături online și livrări la domiciliu.

Mai precis, Bringo a închiriat o suprafață de 600 de metri pătrați în clădirea de birouri Eminescu, noua locație permițându-i companiei să își desfășoare activitățile de zi cu zi în spații de co-working potrivite pentru nevoile multiplelor echipe ale acesteia. Bringo se va alătura astfel celorlalți chiriași din această clădire, cei mai însemnați dintre ei fiind Oscar Downstream, Retinol și Bilfinger.

„Într-o piață a birourilor în care chiriașii sunt din ce în ce mai atenți la calitatea construcției, dar și la facilitățile pe care o clădire le poate oferi pentru angajați, suntem mândri că prin proiectul nostru Eminescu Offices putem satisface aceste cerințe. Bringo, cel mai nou chiriaș al Eminescu Offices, este o companie în plină dezvoltare pe piața românească, pe un segment care crește rapid, și suntem convinși că deschiderea acestei noi locații va facilita procesul de expansiune al platformei online și de livrare la domiciliu,” spune Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development.

„Pentru noi, cei care formăm echipa Bringo, este important să găsim noi moduri de a ne îmbunătăți permanent. Astfel, ne uităm dincolo de care ajunge la utilizatori – aplicația îmbogățită cu noi opțiuni în permanență – și găsim soluții pentru a oferi cele mai bune condiții și echipelor care stau în spatele Bringo. Spațiul de lucru este unul dintre aspectele principale de luat în considerare, întrucât, prin funcționalitate și beneficii, acesta constituie baza mediului în care munca noastră prinde contur. Așadar, am ales mutarea noastră în noua clădire Eminescu Offices, care oferă accesibilitate ridicată, spații mari și luminoase, beneficii precum parcare și spațiu pentru metodele alternative de transport - toate acestea într-o zonă centrală, dezvoltată a Capitalei”, adaugă Cătălin Samara, CEO Bringo International.

Clădirea Eminescu Offices este un proiect premium al Akcent Development, o clădire de birouri care dispune de o fațadă exterioară modernă care se încadrează însă în profilul zonei dar și de un design interior deosebit. Suprafața totală închiriabilă a imobilului este de 7.000 de metri pătrați distribuiți pe opt nivele, parter + șapte etaje supraterane. Clădirea dispune și de o parcare de 81 de locuri dotată inclusiv cu facilități pentru biciclete. Toate spațiile de birouri sunt open space cu terase la fiecare etaj, lumina naturală fiind unul dintre elementele centrale ale fiecărei zone.