Undelucram.ro, cea mai mare comunitate pentru angajați din România, vizează 400.000 de euro pe SeedBlink pentru a continua extinderea regională și dezvoltarea tehnologiei AI

Data publicarii: 09-01-2023 | IT&C
Undelucrăm.ro, cea mai mare comunitate online a angajaților din România și-a propus atragerea de 400.000 de euro prin intermediul platformei europene de co-investiții în startup-uri de tehnologie, SeedBlink. În total, platforma va avea nevoie de 1 milion de euro, sumă destinată extinderii la nivel regional, deci internațional al Undelucrăm dar și dezvoltarea tehnologiilor proprii de inteligență artificială. 1 milion de euro este și totalul la finalul rundei.

Runda este susținută de GapMinder și Sofia Angels Ventures, două nume importante care au contribuit deja cu 600.000 de euro. GapMinder a oferit 200.000 de euro în vreme ce fondul bulgar Sofia Angels Ventures contribuie cu 400.000 de euro. Pe de altă parte, GapMinder este implicată de mai mulți ani în platforma Undelucrăm.ro, aceasta fiind cea de-a treia rundă în care compania investește în acest proiect, precedentele finanțări fiind în 2019 și 2021.

Până în prezent, Undelucrăm a atras investiții de 800.000 de euro în trei runde diferite în anii 2017, 2019, 2021. Aceasta a fost lansată în anul 2011 de către antreprenorul Costin Tudor ca o rețea regională de platforme de employer branding și recrutare online. Aici, oamenii au acces la informații cu privire la salarii, angajatori dar și a modului în care se desfășoară interviurile de angajare.

La nivel regional, Undelucrăm are peste un milion de utilizatori și are în plan să ajungă la 4,5 milioane de utilizatori până la finalul anului 2024. Tot până la finele anului 2024, conducerea companiei își dorește să realizeze vânzări în șapte țări.

„Proiectul nostru și planurile viitoare au ajutat și vor contribui și mai mult la transparentizarea pieței muncii la nivel internațional. Alegem să privim investițiile în Undelucram drept un vot de încredere care confirmă încă o dată trendul de creștere al companiei noastre. Invit potențialii investitori care vor să-și maximizeze veniturile și să contribuie totodată la o piață a muncii corectă și echilibrată să participe la această nouă rundă deschisă de SeedBlink pentru dezvoltarea de noi tehnologii si consolidarea extinderii internaționale”, spune Costin Tudor, fondator și CEO al platformelor Undelucram.

“Rezultatele bune și echipa ne-au determinat să fim și de această dată alături de Undelucram, o companie în care avem mare încredere că poate schimba piața muncii prin transparentizare. De asemenea, pentru noi este foarte importantă viziunea managementului de extindere internațională, iar în ultimii ani Undelucram a făcut pași foarte mari în afara României”, declară Sergiu Roșca, partener fondator GapMinder.

"Undelucram a dezvoltat un model de creștere scalabil în spațiul platformelor de resurse umane, unde angajatorii și angajații au o nouă modalitate de a interacționa în mod transparent. Echipa are o înțelegere puternică a marketingului digital, a tehnologiei și a resurselor umane, bune abilități de execuție, își asumă riscuri și își dorește să învețe și să progreseze rapid. Credem că această oportunitate de investiție poate oferi un bun return on investment, iar planul de vânzări este realist și validat de recenta tracțiune a pieței", spune Milen Ivanov, Managing Partner Sofia Angels Ventures.

“În calitate de investitori în tehnologie, am urmărit cum conținutul generat de utilizatori transformă unele dintre cele mai mature industrii, iar Undelucram are o soluție care adresează o piață foarte mare, în zone geografice lăsate neatinse de marii jucători din industrie. Undelucram a construit o afacere solidă, care este bine poziționată pentru a influența și a impulsiona și mai mult piața de recrutare online și de employer branding. Suntem încântați să susținem noua lor rundă de finanțare pe SeedBlink cu ajutorul comunității noastre de investitori individuali", afirmă Andrei Dudoiu, Managing Partner la SeedBlink.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: