Catalin Vasile este noul Chief Sales Officer al NN Romania

Data publicarii: 03-05-2023 | HR/Cariere
NN România a anunțat numirea lui Cătălin Vasile în rolul de Chief Sales Officer. Acesta și-a început activitatea în această funcție începând cu luna mai a anului curent, înlocuindu-l pe Juan Canellas Balanza, acesta ocupând poziția de Head of Distribution International în cadrul aceluiași grup. Juan Canellas Balanza a petrecut cinci ani în echipa de conducere a NN România.

Noul Chief Sales Officer al filialei locale a grupului NN are cunoștințe valoroase în industria serviciilor financiare din România dar și o amplă perspectivă și experiență în dezvoltarea unor inițiative strategice.

De-a lungul carierei sale în acest domeniu, Cătălin Vasile s-a implicat în mod direct în dezvoltarea operațiunilor și digitalizarea proceselor de vânzări pentru companii precum Trend Consult, mindit.io sau ING România. A contribuit în același timp la construirea de noi capabilități de vânzare dar și la îmbunătățirea experienței generale a clienților sau la transformarea distribuției.

„Din rolul de Chief Sales Officer al NN România, misiunea mea va fi să susțin dezvoltarea strategică a operațiunilor de vânzări și a modelului digitalizat de distribuție și consultanță financiară. Consolidarea ecosistemului digital este un pilon cheie în strategia NN, prin care continuăm să oferim celor aproximativ 2,3 milioane de clienți de asigurări și pensii private o experiență simplă și rapidă în interacțiunea cu produsele de asigurare și pensie privată”, a spus Cătălin Vasile.

Cătălin Vasile a absolvit Facultatea de Matematică și Informatică, după care a urmat un MBA în cadrul Bucharest School of Management. De-a lungul timpului, el s-a implicat și în inițiative de impact desfășurate de organizații precum Asociația Națională a Vânzătorilor Profesioniști sau Startarium.