Revolut lanseaza planul Ultra

Data publicarii: 30-06-2023 | Finante-Banci
Super aplicația financiară Revolut, un brand care se bucură deja de încrederea a peste 30 de milioane de clienți la nivel global, a lansat la data de 16 iunie Ultra, cel mai exclusivist plan financiar din portofoliul companiei, cu caracteristicile unui card de membru. Pe lista de așteptare se aflau la data lansării 430.000 de clienți din Regatul Unit și Spațiul Economic European.

De asemenea, designerii Revolut au ales și cel mai prețios metal, platina, pentru a-l adăuga cardului clienților super aplicației. Este un design nou, care vorbește de la sine despre promisiunile pe care le face noul produs amintit mai sus, prin intermediul unor abonamente exclusive oferite de parteneri de renume mondial precum Financial Times, ClassPass sau WeWork. Noul card va beneficia și de o protecție suplimentară a achizițiilor până la suma de 10.000 de lire sterline pe an și un serviciu de asistență pentru clienți disponibil 24/7.

“Tot mai mulți clienți își doresc să aibă experiențe speciale atunci când călătoresc, investesc sau adoptă un anumit stil de viață. Acest segment de clientelă, aflat în continuă creștere, redefinește luxul și îl aduce în viața de zi cu zi. Sunt clienți care vor să obțină venituri pasive, în timp ce se bucură de viață și sunt la curent cu cele mai noi tendințe, călătorind de mai multe ori pe an. Venim în întâmpinarea nevoilor acestora prin intermediul planului Ultra care are caracteristicile unui card de membru ce aduce cele mai noi beneficii pentru un stil de viață sofisticat și orientat spre călătorii. Revolut a construit una dintre cele mai puternice și unice oferte de acest tip din Europa, însoțită de un card exclusivist, de cele mai interesante abonamente și oportunități de investiții.”

Cardurile Ultra vor fi emise de Mastercard, marcând astfel un pas important între colaborarea dintre cele două companii. Acestea sunt concepute în mod special pentru a fi companioane excelente pentru cei care călătoresc, membrii Utra având acces la peste 1400 de lounge-uri în aeroporturile din toată lumea inclusiv la serviciile conexe acestora, cum ar fi restaurantele. Planul Ultra oferă de asemenea și asigurare în cazul în care planurile de călătorie se schimbă de la o zi la alta. E un serviciu care oferă atât flexibilitate cât și libertate, acesta putând ajunge până la 420 de lire sterline, indiferent de motivul anulării.

Clienții Ultra vor beneficia de asemenea și de alte avantaje precum asigurarea medicală de urgență, acoperire pentru probleme de natură stomatologică, acoperire pentru sporturi de iarnă. Planul include și o asigurare de exces pentru închirierea de vehicule auto, pentru bagaje pierdute sau deteriorare sau pentru zborurile întârziate.