Deloitte Romania isi consolideaza practica de servicii fiscale, prin promovarea a patru angajati in functiile de directori

Data publicarii: 26-09-2023 | Economie
În procesul de consolidare a practicii de servicii fiscale, Deloitte România a decis promovarea a patru angajați în funcții de directori începând cu luna septembrie a acestui an (2023). Cei patru sunt Ana Săbiescu, Daniel Grigore, Loredana Ilea, respectiv Simona Mergeani.

„Practica noastră de servicii fiscale împlinește aspirația noastră globală de a ne impune standardele în profesiile în care operăm, prin recunoașterile publicațiilor internaționale, prin inovație, evidentă mai ales atunci când susținem clienții în adoptarea tehnologiei în procesele de conformare fiscală, și prin impactul pe care îl are în mediul de business și societate, vizibil atât în cota de piață, cât și în complexitatea proiectelor derulate. Le sunt recunoscător Anei, lui Daniel, Loredanei și Simonei pentru angajamentul lor ferm față de calitate, inovație și impact și le urez bun venit în echipa noastră extinsă de conducere”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

În acest domeniu al serviciilor fiscale, Deloitte în România este lider de piață, oferind o gamă variată de servicii complet integrate, de la cele legate de impozitul pe profit și venit, impozitare indirectă, servicii vamale, pentru angajatorii globali, până la servicii în domeniul prețurilor de transfer și soluții pentru procesele de business, prin intermediul a peste 200 de profesioniști.

Ana Săbiescu are în spate o carieră de peste un deceniu în domeniul consultanței, carieră începută în anul 2011 când s-a alăturat echipei Deloitte. Este specializată în TVA și taxe vamale, coordonând de-a lungul ultimilor 12 ani o serie de proiecte legate de implementarea sau restructurarea modelelor de business, revizii fiscale și de due diligence, optimizare fiscală și litigii.

Daniel Grigore s-a alăturat echipei Deloitte România în urmă cu zece ani, în 2013, ca absolvent. De atunci, acesta a fost implicat în proiecte fiscale complexe pentru companii din diverse industrii, în special în domeniul serviciilor financiare. A asistat de asemenea clienții Deloitte în timpul inspecțiilor fiscale și proceselor de contestație. Este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România.

Loredana Ilea s-a alăturat echipei Deloitte în anul 2012, anul în care a absolvit studiile superioare. Este specializată în TVA, fiind implicată de-a lungul ultimilor 11 ani în proiecte de consultanță financiară și soluționare a litigiilor pentru companii locale și multinaționale din toate sectoarele industriei. A avut un rol cheie în ultima perioadă în dezvoltarea și implementarea soluției Deloitte pentru raportarea SAF-T.

Simona Mergeani vine cu o experiență de 13 ani în fiscalitate, fiind specializată îmn domeniul prețului de transfer. A jucat un rol cheie în adoptarea în România a soluțiilor digitale globale pe care Deloitte le utilizează în cadrul proiectelor de prețuri de transfer. Simona este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România fiind de asemenea și consultant fiscal autorizat.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: