Gerke Witteveen devine CEO al NN Pensii Inbox

Data publicarii: Astazi, 03-10-2023 | HR/Cariere
Începând cu data de 9 octombrie 2023, Gerke Witteveen este noul CEO al NN Pensii SAFPAP S.A.. Acesta o va înlocui pe Andreea Pipernea care a condus instituția în ultimii șase ani, care a decis să urmeze noi oportunități profesionale și antreprenoriale în afara NN.

Gerke Witteveen are în spate o carieră valoroasă de aproape 20 de ani în domeniul financiar. În ultimii șapte ani, acesta a deținut rolul de CFO al NN Asigurări de Viață, fiind și membru al consiliului de administrație al NN Asigurări încă din anul 2020. Gerke a deținut și rolul de vicepreședinte al Uniunii Naționale a Societăților de Asigurare și Reasigurare din România (UNSAR) începând cu anul 2017, fiind membru de board al Camerei de Comerț Româno-Olandeze (NRCC).

În anii în care a făcut parte din echipa NN, Gerke Witteveen a consolidat aria financiară a companiei, contribuind în același timp la transformarea digitală a NN ca parte integrantă a strategiei companiei de a deveni asiguratorul digital al viitorului. S-a implicat de asemenea și în diferite alte proiecte precum implementarea standardului de raportare financiară IFRS17.

„Mai departe, în rolul de CEO al NN Pensii, voi continua dezvoltarea excelenței operaționale a companiei și consolidarea strategiei de investiții prin care susținem peste 2 milioane de români să economisească pentru pensie prin Pilonul II. În următorii ani, atenția se va concentra asupra politicilor sustenabile de investiții aliniate standardelor ESG - Environmental, Social, Governance. O prioritate importantă va fi și accelerarea digitalizării pentru a oferi participanților o experiență simplă și rapidă în interacțiunea cu pensia lor privată obligatorie.”, a spus Gerke Witteveen.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: