NN Romania o numeste pe Eszter Martin in rolul de Chief HR Officer

Data publicarii: 11-01-2024 | HR/Cariere
Începând din data de 15 noiembrie 2023, NN România are un nou Chief HR Officer. Postul a fost preluat de Eszter martin de la Meliha Yardim care a preluat rolul de Chief HR Officer în cadrul NN Spania.

Eszter Martin s-a alăturat echipei NN România după ce a ocupat același post în cadrul NN Ungaria, vreme de patru ani. În calitatea sa de Chief HR Officer al NN Ungaria, Eszter a contribuit la transformarea organizației în prima companie de asigurări complet agilă din țara vecină dar și la consolidarea brandului atractiv de angajator al acesteia.

De altfel, Eszter Martin vine cu o experiență de peste 20 de ani în industria financiară, jumătate din această perioadă ocupând diverse roluri în cadrul NN, companie în cadrul căreia a condus echipe internaționale multidisciplinare și a coordonat proiecte axate pe dezvoltarea de competențe și abilități necesare transformării digitale.

În calitatea sa de Chief HR Officer al NN România, Eszter va avea misiunea de a consolida și alinia strategia de resurse umane a companiei, la obiectivele de transformare digitală pe toate sectoarele de business.

„Transformarea digitală a NN și ecosistemul digital 360° pe care îl oferă clienților necesită competențe și capabilități dinamice axate pe tehnologie, agilitate și management adaptiv al schimbării. În calitate de Chief HR Officer al NN Romania, rolul meu va fi să dezvolt aceste resurse care ne vor ajuta să accelerăm planurile noastre de a deveni asigurătorul digital al viitorului. În acest fel, putem continua să oferim experiențe excelente atât echipei, cât și celor care se bazează pe NN pentru a proteja ce contează mai mult pentru ei", a declarat Eszter Martin.