300 de sefi BRD, la ghiseu

Data publicarii: Astazi, 07-02-2007 | Finante-Banci
BRD Groupe Societe Generale se afla, pentru doua zile, sub semnul operatiunii "Ziua cea mai lunga", in cadrul careia peste 300 de directori si sefi de serviciu din banca vor lua locul colegilor din ghiseu. Practic, astazi si maine, operatiunile din ghiseele BRD vor fi efectuate, in Bucuresti, de catre sefii bancii, noteaza Romania Libera. "Urmarim, in primul rind, consolidarea spiritului de echipa. In egala masura, dorinta noastra este sa sensibilizam persoanele implicate - personalul de conducere al bancii - asupra importantei muncii desfasurate de operatorii de ghiseu", a declarat Gigi Marinel, directorul Departamentului Administrare Retea din cadrul BRD.

Directorii, monitorizati de subalterni

"Directorii unitatilor in care se va desfasura actiunea vor monitoriza activitatea «operatorilor de ghiseu», iar in final vom avea si un top al celor mai buni. Vrem sa cream o emulatie intre participanti si fiecare va trebui sa-si demonstreze abilitatile de vanzator", a precizat Marinel.

Actiunea "Ziua cea mai lunga" debuteaza in Bucuresti, dar va fi extinsa si in tara. Reteaua teritoriala a BRD este impartita in 20 de grupuri, fiecare dintre acestea acoperind doua-trei judete. Grupurile din tara vor hotari data la care vor demara aceasta actiune, astfel incat activitatea din ghiseele bancii sa se desfasoare fara probleme. Actiunea BRD va intra in traditia bancii, pentru ca va fi reluata, de acum incolo, in fiecare an. Pentru sefii bancii va fi o adevarata provocare sa se afle fata in fata cu clientii directi, pe post de simpli operatori de ghiseu. Va fi o provocare si pentru clienti, care vor putea sa testeze cat de bine se descurca sefii unei mari banci pe posturile subalternilor.

Reteaua BRD cuprinde peste 600 de sucursale si agentii. Pentru cele din Bucuresti, ziua cea mai lunga a inceput.

La sfarsitul lunii septembrie 2006, BRD avea peste 7000 de angajati si un portofoliu de doua milioane de clienti activi persoane fizice si juridice. Actiunile bancii sunt listate la Categoria I a Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Capitalizarea bursiera a BRD se ridica la peste 15 miliarde lei. La sfarsitul celui de-al treilea trimestru al anului trecut, valoarea creditelor acordate de banca se ridica la mai mult de 16 miliarde lei, valoare mai mare cu 84% fata de septembrie 2005. Imprumuturile acordate persoanelor fizice reprezentau 51% din totalul creditelor puse la dispozitie de catre BRD. Depozitele depaseau, la aceeasi data, 17 miliarde lei.

Romania Libera

Ultimele stiri pe BankNews.ro: