Arhiva » Februarie 2021 » 19 Februarie 2021

Toate stirile publicate in data de 19 Februarie 2021 | 3 de inregistrari

  • Kaspersky: Ponderea incidentelor de preluare a conturilor a crescut cu 20 de puncte procentuale față de 2019

    Potrivit raportului Kaspersky Fraud Prevention, care analizează aprofundat comportamentul consumatorilor din sectorul bancar și al comerțului electronic, în anul 2020, fiecare a doua tranzacție frauduloasă din domeniul financiar a consemnat și o preluare de cont. Potrivit raportului, pe parcursul anului trecut, ponderea acestui tip de incidente a crescut de la 34% în anul 2019, la 54%, două scheme de acces la un cont bancar, „salvatorul” și „investitorul” fiind și cele mai frecvente în această perioadă.

  • NN și Cegeka, parteneriat pentru dezvoltarea unor alternative digitale destinate clienților

    Liderul asigurărilor de viață și pensii private din România, NN, a încheiat un partener cu subsidiara locală a Cegeka, unul dintre cei mai mari furnizori europeni de soluții IT, cu scopul de a transforma experiența digitală a clienților NN în interacțiunea cu produsele și serviciile companiei. Ca prim pas în acest sens, a fost relansată aplicația mobilă NN Direct căreia i se vor adăuga în viitorul apropiat noi funcționalități care să le permită clienților să beneficieze în orice moment, într-un singur loc, de toate informațiile de care au nevoie cu privire la întreg portofoliul lor de produse NN dar și de un proces simplu, intuitiv și rapid în același timp.

  • An record la XTB Romania: Triplarea numarului de clienti si a rulajelor in 2020

    Comparativ cu anul 2019, casa de brokeraj XTB anunță o creștere de 205% a numărului de clienți noi și o creștere de 209% a rulajelor pentru anul 2020. În același timp, oferta optimizată a companiei în combinație cu evenimentele care au mișcat efectiv piața anul trecut, atrăgând de patru ori mai multe fonduri față de anul 2019, depunerile clienților crescând în această perioadă cu 280%.