Kurt Leitner este noul CEO al Grupului Financiar Porsche Romania

Data publicarii: 08-05-2007 | HR/Cariere

Grupul Financiar Porsche Romania anunta numirea lui Kurt Leitner in pozitia de CEO al Grupului, inlocuindu-l astfel pe Peter Demmer care si-a terminat mandatul la inceputul lui mai 2007, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Kurt Leitner, MBA, in varsta de 40 ani, are o experienta vasta de 19 ani in cadrul grupului Porsche, ocupand diferite pozitii in cadrul mai multor departamente ale grupului, cum ar fi Porsche Informatik si Skoda Austria. Inainte de a veni in Romania, in ultimii trei ani, a ocupat pozitia de director al Grupului Financiar Porsche din Serbia & Muntenegru. Pe langa cunostintele din domeniul financiar, Leitner detine si o experienta vasta in domeniul vanzarilor de automobile, fiind responsabil cu administrarea retelei de distributie pentru Importatorul Skoda din Austria, in perioada 2001-2004.

"Grupul Financiar Porsche Romania are o pozitie puternica pe piata finantarilor auto si sunt nerabdator sa incep aceasta activitate pentru a ma asigura ca afacerile noastre vor continua sa se dezvolte cu succes. Principalul nostru scop este sa crestem vanzarile de automobile ale grupului Porsche si sa oferim mobilitate pentru un numar cat mai mare de oameni", a spus Kurt Leitner.

Rolul sau va fi axat pe sprjinirea retelei de dealeri pentru marcile VW, Audi, Seat, Skoda, Porsche, cu produse financiare care sa corespunda nevoilor si intereselor clientilor.

"Vom continua sa punem clientii in centrul preocuparilor noastre pentru a-i ajuta sa obtina maximum de eficienta si satisfactie prin intermediul produselor si serviciilor noastre financiare", a adaugat Kurt Leitner.

Grupul Financiar Porsche se bazeaza pe conceptul de "one stop shop", clientii avand posibilitatea de a obtine automobilul, finantarea si asigurarea in acelasi loc, la punctul de vanzare.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: