Banca Romaneasca a lansat promotia ''1 credit cadou pe saptamana''

Data publicarii: 14-05-2007 | Finante-Banci

Banca Romaneasca lanseaza o oferta pentru cei care doresc un Credit de nevoi personale in lei: 1 credit cadou pe saptamana, cu o dobanda fixa de 8,5% pentru primul an, la care DAE este 14.69% pentru un credit pe 10 ani, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Clientii care iau un astfel de credit pot castiga saptamanal, prin tragere la sorti, valoarea creditului contractat, in plus fata de credit. 
 
Pentru a participa la promotie, clientii trebuie sa ia creditul pana la 31 iulie si vor fi inscrisi automat intr-o tragere la sorti saptamanala.

"Creditul de nevoi personale" de la Banca Romaneasca ofera clientilor 8,5% dobanda fixa pe primul an, pana la 10.000 Euro (echivalent in lei) pe o perioada maxima de rambursare de 10 ani.

Sorin Mititelu, Directorul Diviziei de Retail din Banca Romaneasca ne-a declarat ca "am lansat aceasta promotie pentru a scoate si mai mult in evidenta beneficiile creditului de nevoi personale. Acum clientii pot castiga de doua ori: o data printr-o rata mica data de dobanda avantajoasa de doar 8,5%  si de perioada de 10 ani a creditului, a doua oara prin cadoul oferit in plus, egal cu valoarea creditului".

Nota: DAE este 14.69% pentru un credit pe 10 ani si dobanda fixa de 8,5%.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: