Banca Comerciala Carpatica a lansat un card Visa cu o limita de finantare de 5000 euro

Data publicarii: 30-05-2007 | Finante-Banci

Banca Comerciala Carpatica lanseaza cardul de credit BCC VISA CLASSIC. Acest instrument financiar este emis in lei, convertibil in valuta si poate fi utilizat atat in tara, cat si in strainatate, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Cardul BCC VISA CLASSIC se adreseaza clientilor persoane fizice cu varste cuprinse intre 18 si 60 ani, care au cetatenie romana si domiciliul stabil in Romania. Titularul cardului de credit poate beneficia de o limita de credit de pana la 5.000 euro
(echivalentul in lei). Produsul ofera detinatorului posibilitatea de a efectua plati la comercianti sau pe internet, retrageri numerar la ATM-uri sau POS-uri.

Pentru tranzactiile efectuate la comercianti se acorda o perioada de gratie la plata dobanzilor de maximum 55 de zile de la data operarii in cont a tranzactiei pana in ziua de 25 a lunii urmatoare. In acest rastimp dobanda este 0% in cazul in care, pana la data scadenta, contravaloarea tranzactiilor respective este achitata integral. Suma minima de plata la data scadentei este de 5% din suma totala utilizata din linia de credit, care se acorda pe o perioada de un an. Pentru operatiunile efectuate in valuta, rata de schimb este stabilita de catre BCC si este valabila 24 de ore.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: