Millennium Bank va construi in Piata Unirii cel mai inalt Brad de Craciun din Europa

Data publicarii: 18-10-2007 | Finante-Banci

Millennium Bank a anuntat astazi demararea constructiei unui brad de Craciun inalt de 76 de metri, ce va fi amplasat in Piata Unirii. Oficialii Millennium au declarat ca proiectul este dezvoltat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, reprezentand un cadou facut bucurestenilor cu ocazia sarbatorilor de iarna. Bradul va avea opt etaje, un diametru de 26 de metri si va cantari 290 de tone. Bradul va putea fi admirat incepand cu 1 decembrie.

"Ne bucuram ca incepand din acest an Bucurestiul beneficiaza in preajma sarbatorilor de o atractie precum Bradul de Craciun Millennium. Este darul nostru catre orasul Bucuresti, in primul an dupa integrarea Romaniei in Uniunea Europeana", a declarat Jose Toscano, director general Millenium Bank. Toscano a mai precizat ca proiecte asemanatoare au mai fost derulate in Lisabona sau Varsovia si ca bradul construit de Millennium va fi cel mai inalt din Europa.

Jose Toscano (Millennium Bank) ii inmaneaza lui Adriean Videanu (Primarul Bucurestiului) nu o bordura ci macheta bradului de Craciun Bradul de Craciun

La conferinta a fost prezent si primarul general al capitalei, Adriean Videanu, care a precizat ca vor fi luate "masuri speciale" pentru evitarea blocajelor in trafic din zona Piata Unirii. "Anticipam o prezenta foarte mare in zona si de aceea am luat toate masurile pentru defluirea traficului. Aceasta va consta in reducerea timpilor de stationare la semafoare, astfel incat traficul intens din acea perioada sa nu blocheze zona respectiva", a declarat Adriean Videanu. "Sunt mii, poate chiar zeci de mii de locuri de parcare in zona Pietei Constitutiei", a mai spus Videanu.

In curand va fi inaugurata si o linie de troleibuz care va traversa Piata Unirii, a mai precizat primarul Capitalei.

Ana Maria Megan

Pe acelasi subiect:

100.000 de oameni s-au calcat in picioare la inaugurarea celui mai inalt brad din Europa