BCR si Copper Beech au incheiat un acord de finantare imobiliara in valoare de 575 mil. euro

Data publicarii: 21-11-2007 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) si Copper Beech Group au semnat, recent, un acord prin care BCR va oferi finantare de pana la 575 milioane Euro, pentru proiectele rezidentiale pe care compania Copper Beech le va dezvolta in perioada urmatoare, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Copper Beech este cel mai mare dezvoltator imobiliar din domeniul rezidential care opereaza in Romania. Compania isi propune sa construiasca 16.500 de locuinte in urmatorii 5 ani, pe baza unei investitii de 2,5 miliarde Euro.

"Aceasta este una dintre cele mai importante colaborari in domeniul finantarilor de proiecte rezidentiale din Romania. BCR dovedeste astfel un angajament puternic fata de compania noastra si fata de viitorul pietei imobiliare din Romania" a spus Diwaker Singh, Directorul General al Copper Beech.

Copper Beech a lansat recent primul sau proiect, "Blue Tower", in valoare de 30 milioane Euro, un bloc de 156 de apartamente situat pe Strada Fabrica de Gheata in zona Colentina.

Acordul dintre BCR si Copper Beech Group a fost semnat pentru o perioada de 12 ani.

"BCR se implica puternic, pe termen lung, in construirea de noi parteneriate cu societati de dezvoltare imobiliara. Preocuparea noastra principala si continua este de a oferi cele mai potrivite solutii pentru indeplinirea cerintelor clientilor, pentru a imbunatati calitatea serviciilor si produselor pe care le oferim partenerilor nostri. Am dezvoltat acest segment de afaceri astfel incat clientul BCR sa gaseasca la noi solutii optime pentru a-si creste afacerile", a declarat Dragos Stoian, director executiv al Directiei Finantari Imobiliare din cadrul BCR.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: