EximBank ofera companiilor informatii comerciale si de credit despre partenerii de afaceri

Data publicarii: 18-11-2009 | Finante-Banci

EximBank a lansat produsul Informatia Comerciala si de Credit despre partenerii de afaceri, prin care orice firma isi poate cunoaste viitorul partener comercial inaintea incheierii unui contract, potrivit unui comunicat de miercuri al bancii.

"Pe langa activitatea traditionala a bancii - finantare, garantare si asigurare, EximBank poate juca si rolul de consultant pentru firmele care doresc sa afle mai multe date financiare despre partenerii de afaceri locali sau din strainatate. Prin acest produs incercam sa oferim companiilor suport pentru luarea unei decizii de implicare intr-un parteneriat", a declarat presedintele EximBank, Ionut Costea.

Societatile interesate de acest produs vor primi un raport de informatii comerciale despre potentialul partener care cuprinde date de identificare, date financiare raportate public, analiza financiara a firmei pe baza datelor financiare, precum si recomandari privind pragul de siguranta pana la care compania poate incheia tranzactii comerciale pe credit.

"Avantajul acestui produs il reprezinta faptul ca informatiile referitoare la riscul de firma pot fi obtinute inainte de incheierea contractului, astfel incat  acesta sa contina prevederi acoperitoare pentru minimizarea riscului in afaceri", se mai arata in comunicat.

Obtinerea raportului de informatii comerciale poate fi facuta punctual prin completarea unei cereri sau prin abonament.

Banca de Export-Import a Romaniei EximBank are o retea de 11 unitati, situate in Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj, Craiova, Timisoara, Buzau, Oradea, Deva si Alba Iulia.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: