Renumitul brand Stefanel intra in portofoliul de comercianti fashion CardAvantaj

Data publicarii: 23-04-2013 | Finante-Banci

Credit Europe Bank si Stefanel anunta incepand cu aceasta luna includerea magazinelor de moda ale retailerului in grupul partenerilor din segmentul de moda al CardAvantaj. Astfel, posesorii celui mai popular card de credit din Romania cu plata in rate fara dobanda vor putea fi in pas cu cele mai noi tendinte fashion prezentate de Stefanel, putand beneficia de o oferta speciala -  achizitionarea produselor STEFANEL in 3 rate fara dobanda. 

"Este o preocupare constanta pentru noi sa crestem numarul de comercianti CardAvantaj, mai ales in zona fashion, fiind cunoscuta apetenta publicului pentru articolele de imbracaminte si accesorii. Suntem bucurosi sa demaram colaborarea cu STEFANEL, un brand cu traditie in industria modei”, a declarat dl. Engin Alaybayoglu, Chief Retail Banking and Cards Officer, Credit Europe Bank Romania.

"Este o bucurie sa anuntam parteneriatul dintre noi si Credit Europe Bank. In acest fel, ne apropiem si mai mult de consumatori, de nevoile si dorintele lor si le inlesnim achizitia de produse de calitate. STEFANEL este de mai bine de 20 de ani alaturi de consumatorii romani si intelege nevoile acestora de a avea solutii de plata cat mai prietenoase. De aceea, detinatorii de CardAvantaj vor putea utiliza facilitatea platilor in rate fara dobanda in toate locatiile Stefanel din Bucuresti, Constanta, Iasi, Brasov si Timisoara.” a declarat dl. Carlo Stefanel, Presedinte CA, Stefanel Romania.

Parteneriatul debuteaza cu o campanie speciala, in perioada 19.04.2013 - 30.06.2013 orice achizitie prin CardAvantaj putandu-se face in 5 rate fara dobanda. In acelasi timp, intre 26.04 si 28.04.2013 toate cumparaturile efectuate prin CardAvantaj in magazinele Stefanel vor beneficia de un discount de 30%.

Pentru mai multe informatii despre CardAvantaj puteti vizita www.cardavantaj.ro