Autoritatea de Supraveghere Financiara scoate la concurs doua posturi de director

Data publicarii: 23-07-2015 | Finante-Banci
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) scoate la concurs, cu participare internă şi externă, două posturi de conducere, unul vizând poziţia de director al Direcţiei Resurse Umane şi unul pentru director al Direcţiei Strategie şi Stabilitate Financiară.

"Acest demers continuă deschiderea procesului de recrutare către piaţa forţei de muncă pentru atragerea celor mai buni profesionişti în domeniu şi se înscrie în politica de recrutare şi selecţie a personalului ASF. Autoritatea de Supraveghere Financiară oferă angajaţilor săi oportunităţi de dezvoltare profesională, precum şi recompense echitabile bazate pe contribuţia acestora la succesul organizaţiei", se menţionează într-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES.

ASF este instituţia care autorizează, reglementează, supraveghează şi controlează entităţile
care activează pe piaţa financiară non-bancară din România.

Înfiinţată în 2013 prin preluarea şi reorganizarea tuturor atribuţiilor şi prerogativelor Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare (CNVM), Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor (CSA) şi Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), ASF contribuie la consolidarea unui cadru integrat de funcţionare şi supraveghere pe trei pieţe care însumează peste 10 milioane de participanţi.

AGERPRES
Ultimele stiri pe BankNews.ro: