Payne (McGuireWoods Consulting): Romania arata promitator pentru investitorii americani

Data publicarii: 06-12-2017 | Economie
  •  Print
  • Bookmark & Share

Romania arata promitator pentru investitorii americani, cu o forta de munca talentata si atentia acordata inovatiei in afaceri, sustine LF Payne, presedintele McGuireWoods Consulting, conform unui comunicat de presa al companiei de consultanta remis, marti, AGERPRES.

"Am urmărit dezvoltarea țării de ani de zile, iar România arată promițător pentru investitorii americani. Aveți cea mai mare creștere a PIB-ului în UE, de 7% în primele nouă luni ale anului 2017, și o forță de muncă talentată. Este de remarcat și atenția specială acordată inovației în afaceri', a spus Payne.

La rândul său, ambasadorul SUA, Hans Klemm, susține că România facilitează accesul companiilor americane în Uniunea Europeană.

"Recent am găzduit în România cea mai mare misiune comercială a TradeWinds, organizată vreodată de Departamentul de Comerț al Statelor Unite, deoarece credem că România facilitează accesul companiilor americane în Uniunea Europeană, printr-o piață internă de dimensiune mare și costuri de operare reduse comparativ cu alte state din regiune", a declarat Klemm.

McGuireWoods Consulting LLC este o firmă de servicii complete în afaceri publice care oferă consultanță cu privire la relațiile guvernamentale și de dezvoltare a afacerilor la nivel internațional.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: