Expo-conferinta ''Produsul romanesc'', organizata joi la Bucuresti

Data publicarii: 07-06-2018 | Economie
Reprezentanti ai autoritatilor si organizatiilor din industria alimentara participa, joi, la expo-conferinta "Produsul romanesc", organizata la Clubul Diplomatic din Capitala. In cadrul dezbaterilor vor sustine discursuri: Dorin Cojocaru - presedintele Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui (APRIL), Danut Pale - vicepresedintele Comisiei pentru agricultura din Camera Deputatilor, Marius Parvu - presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), Georgiana Jelescu - NSF Romania, Maria Turtoi - profesor universitar la Universitatea Galati, Gheorghe Turtoi - director de vanzari GEA Romania, Nastasia Belc - director general IBA, Robert Chioveanu - sef serviciu Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), Stefan Padure - presedintele Asociatiei Presei Agricole din Romania (APAR) si Ioan Ladosi - presedintele Asociatiei Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR). Printre temele de discutie se vor afla: initiativele legislative care au ca scop sprijinirea produsului romanesc si a producatorilor din Romania, ce trebuie sa stie producatorul roman pentru a evita publicitatea mincinoasa sau retragerea de la raft, de la frauda alimentara la integritate alimentara, greseli de etichetare a produselor alimentare romanesti.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro:
Folosim cookies pentru functionarea corecta a site-ului, masurarea traficului si functionalitati care ne permit sa iti prezentam un continut particularizat preferintelor tale. Pentru retragerea acordului pentru cookies, te rugam sa consulti Politica de Cookie. De asemenea, te invitam sa parcurgi Politica noastra de Confidentialitate, ce a devenit aplicabila incepand cu luna mai 2018.
DA, ÎNTELEG