Lidl inaugureaza un magazin in Voluntari, cu statie de incarcare pentru automobile electrice

Data publicarii: 07-05-2020 | Economie
Investițiile Lidl din România continuă cu deschiderea unui nou magazin în orașul Voluntari, pe strada Emil Racoviță la nr. 51. Noua locație va fi disponibilă din data de 7 mai și va dispune inclusiv de o stație de încărcare pentru automobilele electrice. Mai mult, compania crează și 20 de noi locuri de muncă cu această investiție.

Ținând cont de contextul sanitar și socia în care trăim încă din luna februarie,noua unitate Lidl se va conforma de asemenea tuturor măsurilor luate împotriva răspândirii virusului Covid-19, atât în ceea ce privește siguranța angajaților cât și pe cea a clienților. Mai mult, retailerul e recomandă tuturor să respecte la rândul lor toate măsurile de prevenție individuale în timpul cumpărăturilor.

Noua locație din Voluntari va fi deservită de aproximativ 20 de angajați și va acoperi circa 1300 de metri pătrați, cu un orar de funcționare de luni pânăsâmbătă în intervalul 7:30 și 21:00 respectiv duminica, de la 9:00 la 18:00.. Magazinul va dispune și de 130 de locuri de parcare, pe lângă stația de încărcare destinată mașinilor electrice care va permite încărcarea simultană a două autovehicule.

Deschiderea acestui magazin vine ca răspuns la inițiativa Lidl de a optimiza constant formatul magazineor astfel încât acestea să aibă un impact minim asupra mediului, oferind și o experiență de cumpărături cât mai bună, în același timp. „Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Voluntari dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație, ori stația de încărcare pentru automobile electrice”, se arată în comunicatul oficial privind deschiderea locației.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: