Cushman & Wakefield Echinox preia administrarea proiectului de birouri Floreasca Park din Bucureşti

Data publicarii: 22-01-2021 | Imobiliare
Compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox va administra proiectul de birouri Floreasca Park. Acesta este situat în zona Floreasca - Barbu Văcărescu din partea de nord a capitalei, fiind și cel mai mare hub de afaceri al Bucureștiului.

Cushman & Wakefield Echinox va administra activități de natură administrativă și operaționale în cadrul proiectului prin intermediul unei echipe de specialiști care vor lucra atât la fața locului cât și la sediul central. Echipa va fi coordonată de Mihaela Petruescu, partener asset services.

„Suntem onorați să ne implicăm în administrarea proiectului Floreasca Park, unul dintre cele mai reprezentative parcuri de business din zona Floreasca – Barbu Văcărescu. Traversăm o perioadă atipică, fără precedent, și în aceste momente rolul și implicarea noastră în calitate de property manageri este esenţială în susținerea revenirii angajaților într-un spaţiu de birouri adecvat condiţiilor şi trendurilor mereu în schimbare,” spune Mihaela Petruescu, Partner Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox.

Floreasca Park a fost finalizat la sfârșitul anului 2013 de către Portland Trust, are o suprafață închiriabilă de aproape 40.000 de metri pătrați și găzduiește chiriași cu nume importante pe piața locală și internațională precum Oracle, Kelloggs, BASF, Saint Gobain sau Ursus Breweries. În urma unei tranzacții intermediate de către specialiștii Cushman & Wakefield Echinox în decursul anului trecut, Floreasca Park a fost achiziționat de la fondul administrat de GLL Real Estate Partners GmbH de către Resolution Property și Zeus Capital Management.

Merită menționat de asemenea faptul că Floreasca Park integrează un design eficient care asigură un consum scăzut de energie, cele două clădiri de clasa A certificate BREEAM „Excellent” fiind conectate prin intermediul unei parcări subterane cu 586 de locuri. Proprietatea mai beneficiază de asemenea de numeroase conexiuni la mijloacele de transport în comun dar și de alte facilități pentru chiriași, Promenada Mall dar și parcurile Herăstrău și Floreasca fiind situate în imediata apropiere.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: