Yokogawa prelungeste contractul de inchiriere pentru birourile din Novo Park cu inca 5 ani

Data publicarii: 05-07-2021 | Imobiliare
Filiala românească a companiei japoneze Yokogawa, companie care desfășoară activități în domeniul automatizării și controlului proceselor industriale, testare și măsurare, și-a prelungit cu încă cinci ani, pentru a treia oară consecutiv, contractul de închiriere a spațiilor pe care le ocupă în parcul de business Novo Park deținut de Genesis Property.

Yokogawa este de altfel și unul dintre cei mai longevivi chiriași ai Novo Park, având sediul în acest parc de business încă din anul 2007. Mai mult, contractul de închiriere valabil până în 2021, a fost prelungit cu această ocazie cu încă 5 ani.

„Într-un an în continuare atipic pe fondul pandemiei de Covid-19, în care multe companii lucrează încă în sistem remote sau hibrid, Yokogawa a ales să extindă contractul de închiriere până în 2026. Această prelungire este o dovadă clară a angajamentului pe termen lung al companiei cu care avem un parteneriat solid, de aproape 15 de ani, dar și a încrederii în viitor, în ciuda contextului pe care încă îl traversăm”, a spus Liviu Tudor, președinte Genesis Property.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din București dar și unul dintre primele parcuri de birouri verzi din România. Complexul este format din șapte clădiri cu o suprafață totală închiriabilă de 75.000 metri pătrați de spații de birouri clasa A, fiind replica în miniatură a unui oraș capabil să ofere chiriașilor și angajaților acestora soluții integrate pentru a-și petrece timpul la job.

Recent, complexul de birouri Novo Park a obținut și certificarea BREEAM cu ratingul Very Good, acest tip de certificare fiind și cea mai relevantă acreditare la nivel global în ceea ce privește clădirile verzi.

În același timp, compania care deține parcul de business, Genesis Property, reprezintă și unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de clădiri de birouri de clasa A din România, experiența sa în industria imobiliară fiind de peste 20 de ani în domeniu. În prezent, Genesis Property deține și administrează peste 150.000 de metri pătrați de spații de birouri din aceeași clasă în Novo Park și West Gate Business District din capitală.

Printre cei mai importanți chiriași ai dezvoltatorului imobiliar, în cele două parcuri de business pe care le deține, amintim companii precum HP, Accenture, Societe Generale, Citibank, Ericsson, garanti BBVA, Infineon, Luxoft, Yokogawa, Siemens sau Alpha Bank, peste 20.000 de angajați lucrând în spațiile de birouri închiriate aici. Mai mult, Genesis Property este și dezvoltatorul primului campus studențesc privat din România.