EY România: Băncilă, Diaconu și Asociații, societate afiliată EY România își extinde echipa cu doi noi avocați Irina Corcoveanu și Raluca Teodorescu

Data publicarii: 20-12-2023 | HR/Cariere
Irina Corcoveanu și Raluca Teodorescu, doi avocați cu experiență s-au alăturat echipei de consultanță a Băncilă și Asociații, societate afiliată EY România.

Irina Corcoveanu are peste 15 ani de experiență la cel mai înalt nivel iar în cadrul Băncilă și Asociații va coordona practica de Concurență Telecom și Retail.

„Ne bucurăm că Irina se alătură echipei noastre. Avem convingerea că expertiza și experiența ei vor fi apreciate de clienții noștri, care au nevoie de asistență juridică din ce în ce mai specializată. Totodată, venirea Irinei Corcoveanu în echipa noastră reprezintă o reconfirmare a angajamentului nostru de a asigura servicii juridice complete, indiferent de specializare ori sector”, declară Radu Diaconu, avocat asociat coordonator Băncilă, Diaconu și Asociații.

„Am convingerea că, pe lângă pregătirea şi experiența juridică, abordarea multidisciplinară și gândirea strategică sunt imperativele care vor aduce mereu plus valoare clienților noștri. Suntem pregătiți pentru orice provocare și vom asigura suportul necesar atât pentru tranzacțiile internaționale care intră în aria de control a autorității de concurență din România, cât şi pentru securizarea deciziilor de business ale clienților care apelează la serviciile noastre”, spune Irina Corcoveanu.

Raluca Teodorescu beneficiază la rândul său de o experiență vastă, de peste 10 ani în profesia de avocat în special în domeniul energiei și a dreptului mediului. Aceasta a colaborat cu numeroase firme de avocatură prestigioase dar a lucrat și ca avocat in-house al unui operator de distribuție de energie electrică. În calitate de Managing Associate în cadrul Băncilă și Asociații, Raluca va coordona sectorul de petrol & gaze din practica de energie a societății, precum și practica de dreptul mediului.

„În contextul actual al țintelor europene ambițioase pentru energie și mediu, am observat din partea clienților noștri un interes din ce în ce mai crescut pentru aceste două domenii. Prin cooptarea Ralucăi Teodorescu, echipa noastră de avocați se consolidează, precum și expertiza BDA pe aceste două arii de practică. Astfel, împreună cu colegii specializați din EY, le vom putea oferi clienților noștri soluții integrate și personalizate. Ne bucurăm să o avem pe Raluca alături de noi și îi urăm bun venit în echipă”, spune Andrei Ștefanovici, Partener, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL.

„Mă bucur să mă alătur echipei Băncilă, Diaconu și Asociații, pentru a dezvolta împreună practica de energie & resurse naturale și de mediu a societății. Acestea sunt domenii extrem de dinamice, cu un cadru de reglementare în continuă schimbare și aflate în centrul atenției mediului de business. Am convingerea că, împreună cu colegii din EY, putem aduce clienților noștri soluții integrate și complete, corespunzătoare nevoilor acestora”, punctează Raluca Teodorescu, Managing Associate, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: