Bank Leumi Romania isi majoreaza capitalul social

Data publicarii: 28-06-2007 | Finante-Banci

Consiliul de Administratie al Bank Leumi Romania a avizat, in sedinta din 26.06.2007, si urmeaza a propune AGEA majorarea capitalului social al bancii. Propunerea se refera la majorarea capitalul social al Bank Leumi Romania cu suma de 85.000.000 lei (aproximativ 27 milioane euro), prin emiterea unui numar de 850.000.000 actiuni la aceeasi valoare nominala ca cele existente, adica 0,1 lei, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Fiecare actionar are posibilitatea de a subscrie/varsa pentru fiecare actiune detinuta 0.93 actiuni nou emise. Subscrierea si varsarea se vor efectua in lei, in termen de 30 zile de la data publicarii in MO a hotararii AGA de majorare a capitalului social.

,,Aceasta actiune a fost determinata de cresterea si dezvoltarea bancii si vine in acord cu strategia actionarului majoritar al bancii, Bank Leumi - le Israel, care detine in acest moment 99,71% din actiuni. Strategia de dezvoltare Bank Leumi Romania se va concentra pe oferirea unor servicii si solutii financiar-bancare personalizate, adresate persoanelor fizice, IMM-urilor si marilor companii. Aceste servicii bancare personalizate vor fi construite pe baza experientei pe care Bank Leumi a acumulat-o in peste 100 de ani de activitate'', a declarat Zalman Segal, Presedinte al Consiliului de Administratie Bank  Leumi Romania.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: