Evolio lanseaza SmartPad S21, primul sau model de Netbook

Data publicarii: 02-11-2009 | IT&C

Evolio anunta lansarea Netbook-ului SmartPad S21, un model  de notebook ultraportabil cu o greutate de 1,1 kg si o grosime de 2,7 cm. Notebookurile Evolio sunt disponibile in doua variante cromatice: Blue Wave si Red Spice, urmand ca paleta coloristica a gamei sa fie extinsa.

Notebookul Evolio concentreaza cele mai importante caracteristici ale mini-laptopurilor: conectivitate Wi-Fi, interfata LAN, accelarator grafic Intel Media 950, camera web de 1,3 MP si cititor de carduri SD/MMC.

Hard-diskul are 160 GB, memoria RAM este de 1 GB expandabila, procesorul este Intel Atom la 1,6 GHz, iar ecranul de tip TFT LCD are  10,1 inch.

"Intram pe un segment de piata care, spre deosebire de alte categorii, se afla pe un trend ascendent. Desi, in acest moment, piata este partial acoperita de alte branduri, speram sa repetam successul obtinut cu sistemele de navigatie, cu care in nici doi ani de zile am reusit sa obtinem o cota de 35-40% din sistemele comercializate in Romania.  Pentru netbook-uri, targetam in 2010, o cota de piata de 20%.", a declarat George Vintilescu, director de vanzari Evolio.

Despre Evolio

Prezent in Romania incepand cu anul 2007, Evolio este jucator pe piata industriei de telecomunicatii si a sistemelor de navigatie prin GPS. In 2008, Evolio a realizat in Romania o cifra de afaceri de 10,3 milioane de euro.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: