Crisan (McGuireWoods): Interesul investitorilor straini este in crestere pentru Romania

Data publicarii: Astazi, 01-11-2017 | Economie

Interesul investitorilor straini pentru Romania este in crestere, tara avand un potential semnificativ de dezvoltare in perioada urmatoare, a declarat Nadia Crisan, senior vicepresident International Government Relations si managing director McGuireWoods Romania, conform unui comunicat de presa remis, luni, AGERPRES.

Sursa foto: Nadia Crișan / Arhiva personală

'România are un potențial semnificativ de creștere și dezvoltare în perioada următoare, iar cifrele macroeconomice susțin această afirmație. Observăm o creștere a interesului investitorilor străini pentru România', a a spus Crișan.

McGuireWoods a anunțat, luni, extinderea echipei din București cu trei noi consultanți, respectiv Daniela Șerban, care a preluat funcția de Coordonator Relații Publice și Comunicare Strategică, Florin Pușcău, Coordonator Relații Guvernamentale, și Margareta Chesaru, Associate Relații Guvernamentale.

"Daniela Șerban are o experiență de 12 ani în piața de capital din România și regiune. Ea a ocupat diverse roluri în relații publice, relații guvernamentale, comunicare financiară, marketing digital și managementul proiectelor, în cadrul Bursei de Valori București în ultimii 7 ani. Anterior, a fost timp de 2 ani prezentator și realizator la The Money Channel, primul post TV de business din România", se arată în document.

Florin Pușcău are experiență în diverse instituții din administrația centrală și locală. Ultima numire a fost de secretar general în cadrul Ministerului Sănătății.

"Margareta Chesaru și-a început cariera în domeniul avocaturii de business și vine cu experiență relevantă în sectorul financiar, al energiei și al sănătății. Ea a reprezentat cu succes companii și investitori în relația cu autoritățile centrale și diverse instituții, pe aspecte de reglementare și în tranzacții de fuziuni și achiziții", menționează sursa citată.

Fondată în 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de relații publice care oferă clienților săi servicii integrate de relații guvernamentale, comunicare strategică și de dezvoltare a afacerilor la nivel internațional. McGuireWoods Consulting este o subsidiară a firmei de avocatură McGuireWoods LLP, cu peste 1.000 de avocați.

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: