Arhiva » Decembrie 2013 » 04 Decembrie 2013

Toate stirile publicate in data de 04 Decembrie 2013 | 15 de inregistrari

  • O noua identitate vizuala si oferte speciale in magazinele Vodafone

    Vodafone Romania a redeschis magazinul sau din Baneasa Shopping City, cu o noua identitate vizuala, aliniata noilor tendinte globale de design ale companiei. Noua amenajare interioara aduce utilizatorilor o experienta simplificata in interactiunea cu produsele, serviciile si brand-ul Vodafone. Printre avantajele noului design se numara accesibilitatea crescuta la zonele de interes, modularitatea spatiului, finisajele si design-ul premium.

  • Modificarile legislatiei fiscale romanesti in contextul evolutiei internationale

    Saptamana trecuta a avut loc conferinta anuala Deloitte Tax & Legal, eveniment sustinut de catre specialistii Deloitte Romania si Reff & Asociatii, care au dezbatut impreuna cu invitatul special, domnul Dan Manolescu, Secretar de Stat in Ministerul Finantelor Publice, noile tendinte fiscale si legislative, impactul viitor al acestora, precum si provocarile cu care se confrunta companiile din Romania in contextul actual.

  • Dacia a produs autovehiculul Duster cu numarul 500.000

    Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni a fabricat, marti, automobilul Dacia Duster cu numarul 500.000, acesta urmand sa ajunga in Franta, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

  • INS: PIB-ul, in crestere cu 2,7%, in primele noua luni

    Produsul Intern Brut a crescut, in primele noua luni ale anului in curs, cu 2,7%, atat pe serie bruta, cat si pe serie ajustata sezonier, raportat la perioada similara din 2012, si a fost, in termeni reali, mai mare cu 1,6% in trimestrul III 2013 comparativ cu trimestrul anterior (date ajustate sezonier), potrivit datelor provizorii publicate miercuri de Institutul National de Statistica (INS).

  • Noul website al Autoritatii de Supraveghere Financiara: www.asfromania.ro

    Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) are, incepand de astazi, 4 decembrie 2013, o noua pagina de internet - www.asfromania.ro.

  • Tiriac Leasing a dat finantari de 31 milioane de euro in noua luni, un plus de 10%

    Tiriac Leasing, compania de leasing financiar a grupului Tiriac, a finantat bunuri in valoare totala de 31 mil. euro in intervalul ianuarie-septembrie 2013, cu 10% mai mult decat in acelasi interval de anul trecut. Aproximativ 95% din finantarile acordate au mers catre sectorul auto, in principal pentru achizitia de autoturisme. Restul banilor au fost alocati pentru achizitia de de echipamente in industrie, agricultura si constructii.

  • GarantiBank refinanteaza unul dintre cele mai mari parcuri solare din Romania

    GarantiBank, una dintre cele mai dinamice si inovatoare banci de pe piata locala si detinuta de Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB) - in topul celor mai solide 20 de banci din lume potrivit Bloomberg, a acordat o refinantare in valoare de 10 milioane euro companiei Tinmar, unul din cei mai mari comercianti privati de electricitate din Romania.

  • O banca lanseaza primul serviciu de recunoastere vocala din Romania

    Prin intermediul unui asistent personal virtual, clientii sunt preluati imediat, se indentifica usor prin amprenta vocala si isi rezolva solicitarile rapid.

  • Nextebank si-a injumatatit reteaua dupa ce a inchis 23 de sucursale

    Consiliul de Administratie al Nextebank, banca pentru care grupul maghiar MKB cauta cumparator de aproape doi ani, a decis la jumatatea lunii septembrie inchiderea unui numar de 23 de sucursale si a patru puncte de lucru, ceea ce inseamna practic reducerea la jumatate a retelei teritoriale, potrivit unui anunt publicat in monitorul oficial. Banca mai opereaza in prezent printr-o retea de 23 de sucursale, din care patru sunt situate in Bucuresti.

  • Euroins preia operatiunile QBE in Romania si Bulgaria

    QBE, companie specializata in asigurari generale, a anuntat astazi parteneriatul cu Euroins Insurance Group (Euroins) ce vizeaza transferul operatiunilor sale in Romania si Bulgaria. Partile au convenit sa pastreze confidentialitate termenilor tranzactiei.

  • Orasenii intentioneaza sa cheltuiasca, in medie, 1.541,68 lei cu ocazia sarbatorilor de iarna

    Studiul a fost realizat pe un esantion reprezentativ pentru Bucuresti si orasele cu peste 100.000 locuitori, in perioada 21 - 27 noiembrie 2013. Au fost intervievate telefonic 800 persoane cu varsta cuprinsa in intervalul 18 - 65 ani. Marja de eroare a studiului este de ±3,46%.

  • CardAvantaj ofera plata in 3 rate la orice comerciant din tara si in strainatate

    Credit Europe Bank a demarat o campanie prin intermediul careia ofera 3 rate fara dobanda la plata prin CardAvantaj, oriunde in afara retelei de parteneri, atat in tara cat si in strainatate. Oferta se adreseaza tuturor celor care aplica pentru CardAvantaj MasterCard PayPass si il utilizeaza pentru cumparaturi la comercianti, atat in magazine cat si in mediul online.

  • Sanctiuni record in UE pentru 8 banci care au manipulat indicatorii EURIBOR si LIBOR

    Comisia Europeana (CE) a sanctionat 8 banci internationale cu amenzi in valoare totala de 1,71 miliarde euro, pentru ca au participat la activitati de tip cartel prin care au manipulat indicii de dobanda pe piata interbancara EURIBOR si LIBOR, la euro si yeni japonezi.

  • Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul trei din 2013

    Romania a avut a cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana in trimestrul trei din 2013, atat comparativ cu precedentele trei luni cat si cu perioada iulie-septembrie 2012, potrivit celei de-a doua estimari publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica (Eurostat).

  • Euro sare de 4,47 lei

    Banca Nationala a Romaniei (BNR) a afisat astazi un curs de referinta de 4,4715 lei/euro si 3,2900 lei/dolar.