Schimbare de management la Grohe AG

Data publicarii: 02-08-2019 | HR/Cariere
Grohe AG anunță schimbări majore la nivelul echipei de conducere prin instalarea lui Thomas Fuhr și Jonas Brenwald în posturile de Director General respectiv Director General Adjunct. Anunțul noilor numiri în poziție a venit la scurtă vreme după întrunirea Consiliului de SUpraveghere din această lună de la Dusseldorf. Jonas Brenwald, până de curând Director de Vânzări în cadrul companiei, se va alătura consiliului director al Grohe ca urmare a acestei promovări. Aceste numiri în conducere au intrat în vigoare imediat, ca urmare a demisiei lui Michael Rauterkus din funcția de Director General al GROHE și Director General al LIXIL Water Technology EMENA.

"GROHE poate privi înapoi către o evoluție remarcabilă. Ne adaptăm structura organizațională pentru a asigura o creștere continuă în regiunea EMENA. Sunt foarte încântat să îl anunț pe Thomas Fuhr ca noul CEO al GROHE. Este un lider de succes și cu experiență în Operațiuni și Tehnologie și va contribui la integrarea activelor de producție și tehnologie ale GROHE în amprenta globală LIXIL ", spune Bijoy Mohan, Director General al LIXIL International.

Pe lângă modificările în structura organizatorică amintite mai sus, Jonas Brenwald va ocupa și funcția de Director General al LIXIL Water Technology în EMENA, cu responsabilități crescute în ceea ce privește dezvoltarea afacerilor Grohe în Europa, Africa de Nord și Orientul Mijlociu.

"Sunt foarte bucuros să îl avem pe Jonas în echipa de lideri GROHE și să conducă LIXIL Water Technology în regiunea EMENA. El va lua parte la continuarea creșterii GROHE ", spune Mohan.

"Un aspect important va fi aprofundarea relațiilor noastre cu clienții și o mai bună utilizare a potențialului vast al rețelei noastre în Europa, Orientul Mijlociu și Africa de Nord”.

După mai bine de 12 ani în funcția de Director General al Grohe AG, Michael Rauterkus a renunțat la această poziție la propria sa cerere. Începând cu anul 2006, an care a coincis cu preluarea acestei funcții, Michael Rauterkus a contribuit la dezvoltarea cu succes a companiei. "Aș dori să-i mulțumim lui Michael Rauterkus pentru marele său angajament, care stă la baza puterii inovatoare a GROHE și a succesului constant. Sub conducerea sa, GROHE a devenit lider global în această industrie ", spune Bijoy Mohan.