BCR: Dezvoltare digitala a portofoliului investitional prin George

Data publicarii: 14-03-2023 | Finante-Banci
Recent, Banca Comercială Română a extins funcționalitățile oferite prin intermediul platformei digitale George. Acum, clienții instituției financiar-bancare au posibilitatea de a deschide și de a opera 100% digital un portofoliu investițional de pe orice dispozitiv conectat la Internet, telefon, tabletă sau calculator.

Prin magazinul George, noile funcționalități sunt disponibile deja pe platforma digitală de banking a BCR, orice utilizator putând începe în totalitate online, fără niciun fel de hârtii și fără a fi nevoit să se deplaseze fizic la bancă, dezvoltarea unui portofoliu investițional prin semnarea digitală a contractului de investiții financiare.

Odată semnat contractul, disponibil fără niciun fel de comision, utilizatorii George au posibilitatea de a achiziționa unități de fond de la fonduri mutuale administrate local sau global, de a investi în instrumente financiare tranzacționate la bursă sau de a-și activa serviciul de investiții Capital Plan.

“Contractarea și operarea de instrumente investiționale cu suportul platformei George le oferă oportunitatea clienților noștri să-și dezvolte 100% digital planurile de economii și investiții. Accesul la un portofoliu investițional devine astfel mult mai rapid, mai simplu și mai eficient, nefiind necesare hârtii sau deplasare fizică într-o unitate bancară. Încheierea contractului se face prin semnătură digitală, pe care o punem la dispoziție gratuit, iar clienții au apoi acces imediat, prin George, la lumea investițiilor locale și globale.

Gestionarea digitală a unui portofoliu investițional se înscrie în strategia noastră de dezvoltare continuă a ecosistemului digital George. Ne încurajăm clienții să ne contacteze și să discute îndeaproape cu noi despre planurile lor de investiții, specialiștii BCR fiind disponibili atât în unități, cât și telefonic sau online”, a declarat Valentin Popovici, Director Executiv Piețe Financiare, BCR.

Prin intermediul serviciului Capital Plan, clienții Băncii COmerciale Române pot investi automat o parte din veniturile lor lunare în unul sau chiar mai multe fonduri mutuale pe termen scurt, mediu și lung.

Fondurile mutuale disponibile prin intermediul acestui serviciu sunt administrate de profesioniști din cadrul societății de administrare a investițiilor Erste Asset Management. În același timp, suma minimă de care e nevoie pentru a activa serviciul Capital Plan este de 100 de lei, 20 de euro sau 20 de dolari.