Comisarii Garzii Financiare Bucuresti verifica tirurile care aprovizioneaza un complex comercial

Data publicarii: 23-09-2011 | Diverse

ANAF anunta ca o echipa formata din 25 de comisari ai Garzii Financiare Bucuresti efectueaza vineri un control inopinat in zona Complexului Comercial Antrefrig si verifica mijloacele de transport care aprovizioneaza agentii economici ce isi desfasoara activitatea in acest depozit.

"Pana in acest moment, comisarii au identificat trei transporturi cu produse alimentare care nu aveau documente de provenienta a marfii si care erau destinate valorificarii pe piata in conditii ilegale. In urma neregulilor constatate au fost confiscate circa 53 de tone de legume si fructe, precum si 150 kg de branza si 70 kg de smantana, cu o valoare totala de piata de circa 70.000 lei. Pentru alte 20 de tone de fructe s-a dispus instituirea de masuri asiguratorii. Actiunea de control din aceasta zona comerciala se afla in desfasurare pe toata perioada zilei de azi (vineri, 23 septembrie n.r.)", se arata in comunicatul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).

De asemenea, se precizeaza ca actiunile de control ale Garzii Financiare in domeniul achizitiilor intracomunitare vor continua si in perioada urmatoare.

Agentia Nationala de Administrare Fiscala este organ de specialitate al administratiei publice centrale, institutie publica cu personalitate juridica aflata in subordinea Ministerului Finantelor Publice.

In cadrul ANAF se organizeaza si functioneaza Garda Financiara, Autoritatea Nationala a Vamilor (ANV), directiile generale ale finantelor publice (DGFP) judetene, Directia Generala a Finantelor Publice a Municipiului Bucuresti si Directia Generala de Administrare a Marilor Contribuabili (DGAMC). 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: