King.com intra in portofoliul People

Data publicarii: 18-03-2013 | Media

Incepand cu luna martie, King.com, dezvoltatorul de jocuri pentru mobile si Facebook, este cel mai nou nume intrat in portofoliul People Public Relationships Agency. Agentia va oferi servicii de consultanta strategica, gestionarea relatiei cu presa si implementarea tuturor actiunilor de comunicare pentru studioul din Bucuresti. 

"Vrem ca romanii sa stie ca titlurile de jocuri care ocupa locurile de frunte in topurile din lumea intreaga sunt create tot de romani. La Bucuresti”, spune Tudor Daescu, Managing Partner People Public Relationships Agency. "Suntem mandri sa-i putem aducem pe acesti romani in lumina reflectoarelor.”

"In Romania sunt foarte multi tineri talentati cu expertiza in dezvoltarea de jocuri mobile si Facebook”, spune Mihai Sfrijan, Head of Studio la King.com. "Apreciem pasiunea cu care acesti tineri isi fac meseria, asumarea responsabilitatii unui proiect si gandirea «out of the box»”.   

King.com este unul dintre cei mai mari jucatori in segmentul de mobile si Facebook gaming, avand birouri in Stockholm, Malmo, Barcelona, Londra. Incepand cu sfarsitul lui 2011, King.com activeaza in Romania prin studioul din Bucuresti, unde sunt dezvoltate si testate printre cele mai populare jocuri din lume pe acest segment, Bubble Witch Saga, Candy Crush Saga si Pet Rescue Saga. Compania a avut o evolutie rapida, ajugand in 2 ani la 80 de milioane de utilizatori unici pe luna. Evolutia rapida s-a datorat si conceptului unic de joc, Candy Crush Saga si Bubble Witch Saga fiind primele si singurele jocuri sincronizate in totalitate intre dispozitive mobile si tablete. 

Despre People

People Public Relationships Agency este o agentie ce ofera servicii de PR si digital, cu birouri in Bucuresti si Sofia, iar de la inceputul lui 2013 a devenit parte a grupului Millenium People. In Romania, printre brandurile din portofoliul People se numara Logitech, Philips, AOC, Vans, Allview, Garmin/ Sheba Distribution, Vespa, Niro Investment Group si Grand Cinema Digiplex.